• Kerho otti voiton ensimmäisessä välieräottelussa LP Kangasalaa vastaan. Erälukemat kirjattiin kotijoukkueelle puhtaasti 3-0 (25-21, 25-21 ja 25-21).

  HPK ei antanut LP Kangasalan yllättää välieräsarjan avausottelussa pääsiäissunnuntaina Elenia-areenalla. Varmalla peruspelillä pelannut kotijoukkue onnistui tylsyttämään vierailijoiden pelihuumorin erien ratkaisuhetkillä ja ottamaan ensimmäisen kiinnityksen loppuotteluun. Erät noudattivat lähes identtistä kaavaa, kun joukkueet pelasivat tasatahtiin aina 20 pisteen tienoille, minkä jälkeen kotijoukkue meni menojaan.

  Ottelun yleisömäärä oli 516.

  Seuraava välieräottelu pelataan ensi viikon tiistaina, kun karavaani siirtyy Pitkäjärven koululle Kangasalalle. Ottelu alkaa klo 18:30.

  Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

  Luca Chiappini, HPK:

  - Molemmat joukkueet aloittivat hermostuneesti, mutta pystyimme kuitenkin kontrolloimaan ottelua omalla varmalla pelillämme. Vaikka emme ottaneet useita tappotorjuntoja, saimme kuitenkin jatkuvasti vaimennuksia ja hyökkäsimme hyvin jatkopalloista. Se oli oikeastaan pelin voiton avain. Vastustaja joutui ottamaan riskejä syöttöruudussa ja se kostautui useina virheinä. Pelasimme hyvää lentopalloa ja olen onnellinen tästä voitosta.

  Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

  - HPK on vahva kotona isossa salissa. Meillä tietysti rankka ottelusarja takana WoVoa vastaan ja pikkaisen oltiin vielä tutustumassa välieräsarjaan. 20 pisteen tienoille pelattiin hyvin ja rennosti, mutta sitten omia virheitä tuli paljon. Käytännössä HPK:n ei tarvinnut kauheasti tehdä erien lopuissa, kun me tehtiin heidän puolesta pisteet. Kotona lähdetään haastamaan. Saadaan yksi lepopäivä lisää ja porukka virkeämmäksi. Katsotaan tarkemmin torjunta-puolustushommia ja toivottavasti voitetaan kotona. 

  Lindsay Stalzer, HPK:

  - Olen todella tyytyväinen joukkueen esityksestä ja otimme 3-0 voiton. Olemme keskittyneitä, asettaneet tavoitteemme ja kuljemme sitä polkua pitkin. Tiedämme että Kangasala tulee syöttämään kovaa seuraavassa pelissä, joten meidän täytyy parantaa vastaanottoa ja olla kovempia.

  Elizabeth Koberstein, LP Kangasala:

  - Pysyimme kyydissä mukana ja ottelu aaltoili edestakaisin piste-pisteeltä, mutta emme olleet vahvoja erien lopuissa. Jos pystymme parantamaan torjunta-puolustuspelaamistamme ja olemaan vahvoja erien lopuissa, olemme paljon parempia tiistaina ja keskiviikkona. Neljä torjuntaa on liian vähän ja siihen täytyy tulla parannusta seuraaviin otteluihin.

  Parhaat pelaajat

  Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HPK:n yleispelaaja Lindsay Stalzer ja LP Kangasalan passari Elizabeth Koberstein.

  Parhaat pistenaiset

  HPK: Stalzer 19/+10, Burdine 9/+2, Madsen 6/+5
  LP Kangasala: Dalton 20/+14, Tuominen 11/+5, Laakkonen 5/+1

  Linkit

  Ottelutilasto: HPK - LP Kangasala 27.3.2016
  HPK-TV: Lehdistötilaisuus HPK - LP Kangasala 27.3.2016

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä