• Kerhon onnistui katkaisemaan alkavan tappioputken vierasottelussa Pölkky Kuusamoa vastaan lauantai-iltana. Voitto tuli suoraan kolmessa erässä lukemin 0-3 (20-25, 23-25 ja 22-25).

  HPK kasasi rivinsä kuntoon OrPo-tappion jälkeen ja haki tyylikkäällä esityksellä pisteet Kuusamosta. Vahvasti läpi illan torjunut ja puolustanut HPK ei antanut kotijoukkueelle mahdollisuuksia voittoon.

  Pitkän matkarasituksen jälkeen HPK aloitti ottelun hieman tahmeasti, mutta ottelun edetessä hyökkäyspelaaminen parani huomattavasti. Vastaavasti Pölkky Kuusamolla oli suuria vaikeuksia oman hyökkäyspelaamisen kanssa ja joukkue sortui useasti suoriin hyökkäysvirheisiin ottelun aikana. HPK:n parhaimmistoa ottelussa esitti libero Saana Koljonen, joka esitti vahvaa vastaanotto- ja puolustuspelaamista läpi ottelun. Myös yleispelaaja Keao Burdine oli vahvalla pelipäällä, vaikka vastaanottovirheitä sattuikin kohdalle paljon.

  Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

  Luca Chiappini, HPK:

  - Pitkä matkutus ja viikolla pelattu peli estivät loppuviikon harjoittelun. Tämän takia alku oli hieman kankea meiltä. Kokonaisuudessaan hyvä peli meiltä. Kotijoukkue syötti hyvin. Hyvän torjunta-ja puolutuspelaamisen jälkitilanteista hyökkäsimme tehokkaasti. Liberomme Saana Koljonen luki loistavasti Pölkyn hyökkääjien lyöntisuunnat.

  Tuomas Alatalo, Pölkky:

  - Onnittelut HPK:lle. Meillä oli vastassa tämän kauden paras torjunta- ja puolustusjoukkue. Pelaajistomme luottamuskin oli koetuksella, kun näytti ettei HPK:n kenttään jää mikään lyönti. Joukkueeni vastaanottopelaamisen olen tyytyväinen. Tiia Pohjonen (4/+4) ja Annukka Paloniemi (2/+0) toivat mukavasti pelin loppuvaiheilla energiaa kuusikkoon.

  Keao Burdine, HPK:

  - Pitkän matkan rasitus tuntui alussa, kuitenkin pelasimme hyvän pelin. Pölkky onnistui syötöllä horjuttamaan meidän peliä. Puolustuspallot osasimme hyökätä hyvin. Omaan saldooni 18/+3 olen kolmeeräisessä pelissä tyytyväinen.

  Tiia Pohjonen, Pölkky:

  - Vastaanottomme toimi hyvin tänään, mutta hyökkäyksissä emme onnistuneet. Toki vastustaja torjui ja puolusti hyvin. Pelinrakenteluuni en ole tyytyväinen. Pari laitatorjuntapistettä oli kiva ottaa.

  Ottelun parhaat pelaajat

  Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HPK:lta Keao Burdine ja Pölkky kuusamolta Olena Prokopenko.

  Ottelun parhaat pistenaiset

  HPK: Burdine 18/+3, Lindsay 10/+0, Korhonen 6/+1
  Pölkky: Prokopenko 12/+6, Nicholson 9/+6, Klimova 8/+3

  LähiTapiola-pisteet

  3 pistettä: Keao Burdine, HPK
  2 pistettä: Katja Kylmäaho, HPK
  1 piste: Olena Prokopenko, Pölkky Kuusamo

  Ottelun linkit

  Ottelutilasto: Pölkky Kuusamo - HPK 13.2.2016

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä