• HPK:n naisten lentopallojoukkueella on ehkä historiansa merkittävin pelikausi edessä. HPK lähtee lentopallokauteen hallitsevana Suomen Mestarina ja taatusti muut joukkueet himoavat Kerhon päänahkaa. Se on varmaa, että kannattajat saavat nauttia loistavasta lentopallosta. Lokakuussa käynnistyvä pelikausi tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen monellakin tapaa.

    Ensimmäinen kotiareella Elenialla pelattava ottelu on huikea kun Mestarien liigassa vast…aan tulee MINCHANKA MINSK 5.11.2016 klo 18.00. Ottelussa ratkeaa jatkopaikka Mestarien liigassa kävi otteluparin ensimmäisessä ottelussa Minskissä miten tahansa. Liput ovat jo nyt lähes loppuunmyyty. Kannattaa kuitenkin vielä käydä katsomassa "www.lippu.fi" sivuilla josko lippuja löytyisi. Pelipäivänä lippuja saa ehkä myös ovelta hintaan 15 euroa. Jos HPK voittaa Minskin niin silloin Elenia Areena räjähtää kun kentälle marssii maailman huippuja. On tärkeää kannustaa HPK voittoon Minskistä.

    Pelikaudella 2016-2017 hallitseva mestari HPK iskee naisten lentopallossa kaikilla rintamilla. Edustusjoukkueen ohella HPK:lla on joukkueet naisten ykkös- ja kakkossarjoissa. Lisäksi HPK pelaa kaikissa tyttöjen juniorisarjoissa. Mikä muu lentopalloseura pystyy samaan Suomessa? HPK on aina tuntenut suurta vastuuta suomalaisesta lentopallosta sekä nuorten kasvatuksesta. Tavoitteena on tasapainoiset ihmiset.

    HPK haluaa seuratyöhön myös jatkuvuutta ja on palkannut pitkällä sopimuksella viime kaudella joukkueen Suomen Mestaruuteen luotsanneen huippuvalmentaja Luca Chiappinin. Lisäksi Luca on saanut avukseen toisen italialaisen huippuvalmentajan Flavio Roccan. Jatkuvuus näkyi myös siinä kun HPK teki jo keväällä sarjakauden päätyttyä sopimukset lähes kaikkien viime kauden suomalaisten pelaajien kanssa.

    Naisten liigakausi käynnistyy HPK:n osalta Hattulassa Juteinikeskuksessa sunnuntaina 23.10. kello 18.00 ja vastassa on silloin LP Viesti, otteluun on vapaa pääsy. Seuraava ottelu pelataan Lammin Hakkalan koulussa perjantaina 28.10. kello 18.30 ja silloin HPK vastustajaksi saapuu Kangasala. HPK näyttää tällä tavalla esimerkkiä myös muille seuroille viemällä otteluita uusien ihmisten lähelle.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä