• Superlahjakas Yasmine Madsen (21/182) odottaa intohimoisesti lentiskauden alkua. Näyttöhalut ovat valtaisat kun viime kausi päättyi onnettomasti kovien pelien aattona koronan kurittamana. Pelinälkää on kasvattanut myös loukkaantumiset jotka pitivät nuoren naisen kentän laidalla pitkiä jaksoja.
  Yasmine on loistavan urheiluperheen nuorin pelaaja. Jassun äiti Vuokko Naukkarinen ja isä Niels Madsen ovat molemmat pelanneet lentistä pääsarjatasolla Suomessa.
  Isosisko Michaela on kaikille hämeenlinnalaisille tuttu mitalirohmu ja isoveli Aleksander on puolestaan voittanut koriskultaa Kouvoissa. Molemmat kuuluvat myöskin maajoukkueidensa vakiokalustoihin. Myös Yasmine on Suomen naisten maajoukkuepelaaja.
  Lentopallo tuli tutuksi äidin huomassa jo pikkupenskana mutta Valkealan Kajon harjoituksiin Jassu meni 7-vuotiaana serkkunsa valmennukseen ja se vei mennessään. Aluksi Yasmine harjoitteli yleispelaajan roolia mutta sitten pitkälle tytölle tuli käyttöä keskipelaajana. Telinevoimisteluakin nuori tyttö harjoitteli kaiken muun liikunnan lisäksi.
  Valkealasta tie johti Kouvola Volleyn joukkueeseen. Kuortaneen urheilujoukkue kerää nuoret lahjakkaat pelaajat ja tietysti Jassu siirtyi sinne ja ensimmäinen liigakokemus tuli Kuortaneen joukkueessa.
  Hämeenlinnaan Yasmine siirtyi 2017 ja pelasi kaksi kautta keskipelaajana vuosina 2017-2019. Tuloksena SM-kulta ja Suomen Cup kulta.
  Yllätyksenä monelle Jassu siirtyi 2019 Pihtiputaalle ja nainen korostaa, että mitään kielteistä Lentiskerhossa ei tapahtunut.


  - Loukkaantumisen jälkeen halusi kokeilla siipiäni toisessa roolissa eli miten hakkurin hommat sujuvat keskarin jälkeen ja siksi hain muutosta myös joukkueen osalta.
  - Nyt olen tyytyväinen hakkurin töihin ja halua kehittyä siinä mahdollisimman hyväksi pelaajaksi.
  - Tunnen Matteon hyvin ja tiedän, että hän voi kehittää pelaamistani vielä paljon.
  - Olen tahto ihminen ja en päästä itseäni helpolla, siis pusken eteenpäin kaikki lasissa.
  - Olen perusluonteeltani ujo mutta kun pääsen vauhtiin niin ehkä myös hulivili.
  - Lentiskerho koostuu tutuista pelaajista ja uskon, että joukkue pelaa ensi keväänä finaalissa ja kirkkaimmat mitalit ripustetaan kaulaan.
  - Haluan vakiinnuttaa paikkani naisten maajoukkueessa ja mielessäni siintelee myös pelit ulkomailla, pohtii jämerä tahtonainen Yasmine Madsen.


  Tällä hetkellä Jassu harjoittelee Micun kanssa omatoimisesti pari kertaa päivässä. Elokuussa edessä on maajoukkueleiri ja kaksi ottelua Viroa vastaan. Naisten maajoukkue valmistautuu huolella ensi tammikuussa pidettäviin EM-karsintoihin.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä