• Neljäs välieräottelu Hämeenlinna–Puijo oli kovaa puolustustaistelua molemmin puolin verkkoa. Ottelu oli joukkueiden seitsemäs kohtaaminen tällä kaudella, joten yllätysmomenttia ei enää juurikaan löytynyt ja molemmat joukkueet keskittyivät ehkä hieman enemmän toistensa onnistumisten estämiseen kuin oman ratkaisun löytämiseen.

  Tämän päivän tiukkaa puolustamista kuvaa myös se, että molemmista joukkueista ottelun parhaina pelaajina palkittiin liberot; Tuuli Tuominen kotijoukkueesta ja Milka Koskenkorva vierailta. 

  Ottelun ratkaisun avain oli kuitenkin Kerhon, hieman vieraita tehokkaampi ja aggressiiviisempi hyökkääminen. Toisaalta myös Kerhon kovissa paikoissa keitetty kokeneempi kaarti Vera KlimovichOdeola Ndoye ja Michaela Madsen saivat paitsi rahoitettua joukkueen pelaamista, nousivat myös isoihin rooleihin. Tästä osoituksen mainittakoon Klimovichin viikonlopun tehot 26 / +26.

  Lopputulos 3–0 (25–14, 25–23, 25–23) tasoitti välieräsarjan tilanteeseen 2–2 ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun. Tuo ottelu pelataan torstaina 6.4. kello 18:30 Kuopiossa Studentian liikuntahallissa.

   

   

  teksti: Lentiskerho, kuva: Tomi Vesaharju

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä