• Hämeenlinnan Lentopallokerho vahvistaa joukkuettaan serbialaisella Ivana Jeremicilla. Yleispelaaja liittyi hämeenlinnalaisten rinkiin perjantaina ja on joukkueen mukana loppukauden mittaisella sopimuksella.

  - Olen ollut täällä vasta alle 24 tuntia, mutta olen innoissani. Kylmähän täällä on, mutta tiesin minne olen tulossa, enkä ole yllättynyt, Jeremic nauraa.

  Jeremicilla oli ensitapaamisen jälkeen uudestaan joukkueestaan vain hyvää sanottavaa.

  - Olen tavannut jo muut pelaajat ja pidän sekä heistä että valmennusjohdosta. Olosuhteet ovat mainiot, eikä minulla ole mitään valittamista.

  22-vuotias lentopalloilija on pelannut viimeiset vuodet Yhdysvaltojen yliopistosarjaa Arizonan yliopiston joukkueessa.

  - Palautin viimeisen koulutyöni vasta maanantaina ja odottelen vielä todistuksen saamista. Kaikki on tapahtunut siis muutaman päivän aikana, Jeremic hymyilee.

  Sen lisäksi, että päätös tulla Suomeen oli nopea, oli se myös helppo.

  - Halusin päästä heti pelaamaan. Tartuin tähän mahdollisuuteen heti, kun kuulin siitä.

  Hänellä on Hämeenlinnassa myös tuttuja, sillä alkukauden aikana Mestaruusliigassa hyvillä tehoilla pelannut ja sittemmin loppukauden ajaksi loukkaantunut Oluoma Okaro oli hänen joukkuekaverinsa.

  - Olimme Ollyn kanssa kaksi vuotta huonetovereitakin. Hän on minulle kuin sisko. Hienoa, että Ollykin on täällä.

  Hämeenlinnalaisten päävalmentaja Matteo Pentassuglia on tyytyväinen, että loukkaantumisten runtelema Lentopallokerho sai vahvistusta joukkueeseensa.

  - Etsimme pelaajaa pitkään. Nyt löysimme sellaisen, joka sopii tyyppinä joukkueeseemme. Haku ei ollut helppoa, sillä kovin montaa vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Tiesimme kuitenkin, että Yhdysvalloissa sarja olivat päättymässä ja oli järkevää odottaa, Pentassuglia sanoi.

  Jeremic antoi valmentajalle hyvän ensivaikutelman.

  - Hän on vahva persoona, joka haluaa haastaa itseään ja vaatii itseltään kentällä enemmän ja enemmän. Se on ensivaikutelmani, mutta totta kai opin tuntemaan häntä paremmin ajan kanssa. Hänen kanssaan on varmasti hyvä tehdä töitä, italialainen sanoi.

  Lentopallokerhon manageri Ville Kalliomäki kertoo, että seuralla on yhä haku päällä.

  - Ivana on ensimmäinen kahdesta pelaajasta, jota olemme odottaneet. Hän pelasi Olly Okaron kanssa samassa joukkueessa ja haluammekin kiittää Ollya avusta hänen saamisekseen tänne, Kalliomäki kiittelee.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä