•    Hämeenlinnan Lentopallokerho matkustaa sunnuntaina 7.3. Pihtiputaalle ja kohtaa ensimmäisessä puolivälieräottelussa LiigaPlokin. 

     Lentiskerho on edennyt liigapeleissä nousujohteisesti ja kaikki näyttää olevan kunnossa seuraavalle askeleelle. Kahdella voitolla pääsee välieriin ja se merkitsee samalla selviämistä mitaliotteluihin. Otteluparin hävinnyt joukkue lähtee kesälomille. 

     Tällä pelikaudella Lentiskerho on voittanut kaikki kolme ottelua LiigaPlokia vastaan. Runkosarjan otteluilla ei ole kuitenkaan mitään merkitystä kun pelataan puolivälieriä. Silloin molemmat joukkueet pistävät kaiken peliin ja yllätyksiäkin voi tapahtua. 

     Lentiskerho on valmis koviin otteluihin ja jokainen pelaaja on asettanut tavoitteet korkealle. Joukkue osaa latautua kovien paineiden tilanteisiin sellaisiin, kun pelataan tärkeistä pisteistä. Siitä saatiin hyvä esimerkki viime keskiviikon ottelussa. LP Viesti oli kuin vastaantulija kun Lentiskerhon piti voittaa kaksi erää. Tärkeät erävoitot tuli tyylikkäästi ja samalla lataus purkautui. Sitten joukkue kokosi itsensä vielä viidenteen erään ja jälleen huippusuoritus sekä voitto kotiin. 

     Päävalmentaja Matteo Pentassuglia saa kehuja jo kaikkialta ja mies on kasvanut Hämeenlinnan Lentopallokerhossa lähes valmentajavelhon maineeseen. Rinnalla toimii valmentaja Sami Stenius ja miesten yhteistyö on hyvin roolitettu ja täysin saumatonta. Kolmantena lenkkinä ketjussa analyyttistä tietoa ja taktista osaamista valmennukseen tuo Leonardo Ceccarini. Voiko parempaa toivoa – ei voi. 

     Kotisalissa pelaamme torstaina 11.3. kello 18.30. Rakkaat kannattajamme - pelaamme myös teille vaikka, että fyysisesti ole paikalla. Tunnemme sen suuren kaukotuen jota meille annatte missä sitten ikinä ottelua seuraatte. Ruutu+ kanavalta ottelua on mahdollisuus seurata livenä, mutta myös nettikanavia käytetään ahkerasti. Kotonakin pitää huutaa Kerhoo!  

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä