•   Joko kääntyy suunta?  Viikko sitten Salossa LP Viesti voitti tiukan taistelun jälkeen Lentiskerhon 3-0. Eränumerot olivat kuitenkin tiukkoja 25-21, 25-22 ja 26-24 ja trendi oli nouseva. Jatkuuko nousu se nähdään kun Lentiskerho saa vastaansa ehkä liiankin tutun LP Viestin keskiviikkona 14.10 kello 18.30 Loimua Areenalla? 

      Otteluruuhkasta huolimatta Kerholla on ollut aikaa hioa kuusikkopeliään mutta onko riittävästi? Tappiotkaan eivät ole masentaneet joukkuetta eikä peliasenteessa ole näkynyt säröjä ja se tietää hyvää - pikkuvirheet pois niin kyllä lähtee. 

      Toisaalta LP Viestikin saattaa tuoda keskiviikon otteluun uutta puhtia kun kovat kanadalaiset voivat olla jo mukana pelissä. Salon joukkueessa pelaa suuri joukko hyviä pelaajia ja kaksi uutta pelaajaa voi sotkea suuren lentopallogurun Tomi Lemminkäisen aivoituksia.  

      Se lienee varmaa kun Hämeenlinna ja Salo kohtaavat niin lataukset ovat järkyttävän suuria ja tunneryöppyjä ottelussa voidaan nähdä. 

      Yleisö on tervetullutta katsomoon mutta sairaana ei saa tulla ja jokaisen pitää noudattaa tarkasti kaikkia turvallisuusohjeita ja henkilökunnan toiveita. 

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä