• Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Pihtiputaan LiigaPlokin maanantain ottelussa on tuplapanos, sillä jaossa on Mestaruusliigan sarjapisteiden lisäksi myös paikka tammikuussa Tampereella pelattavassa Finnish Teknikum-cupin finaalitapahtumassa.

  Lentopallokerho lähtee maanantain otteluun mielenkiintoisessa tilanteessa. Toisaalta joukkue pelasi epäonnistuneen ottelun keskiviikkona Pölkky Kuusamoa vastaan, mutta toisaalta se pääsee esittelemään pihtiputaalaisia vastaan uuden pelaajansa, brasilialaisen Nayara Ferraran.

  Lentopallokerho ja LiigaPloki ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Pihtiputaalaiset olivat lokakuun alussa kotikentällään parempia numeroin 3–0, mutta varsinkin hämeenlinnalaisten joukkueessa on tapahtunut tuon ottelun jälkeen paljon muutoksia, viimeisimpinä kapteeni Michaela Madsenin loukkaantuminen ja Ferreiran saapuminen seuraan.

  Myös LiigaPloki menetti marraskuun alussa sekä pelillisesti että henkisesti tärkeän pelaajansa, kun tanskalaiskapteeni Helena Elbaek loukkasi LP-Vampulaa vastaan polvensa ja hänen kautensa on ohi. LiigaPloki hävisi LP-Vampula-ottelun jälkeen myös LP Viestille ja Puijo Wolleylle, ja joukkueen tappioputki venähti yhteensä neljään otteluun. Kahdessa viimeisessä pelissään se on kuitenkin ottanut 3–0-voitot sekä Kuortaneen Urheiluopistosta että Helsinki Volleysta.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon yleispelaaja Netta Hyttinen tietää, että maanantaina on edessä tiukka kamppailu sarjapisteistä ja finaaliturnauspaikasta.

  – LiigaPlokillakin on ollut vaikeuksia tällä kaudella, joten ihan varmasti tulee tiukka taisto. Se on tärkeä peli, joten molemmat saavat kentälle varmasti hyvän aggressiivisuuden, kun pelataan samalla siitä välieräpaikasta, Hyttinen tuumaa.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja LiigaPlokin välinen Mestaruusliigan ja Finnish Teknikum -cupin ottelu alkaa maanantaina 29. marraskuuta kello 18.30 Hämeenlinnan Loimua-areenassa. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu+-palvelusta kello 18.20 alkaen.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä