• [Otteluennakko] HPK vs. Kangasala | 28.10.2016 klo 18.30 | Hakkalan koulu, Lammi

  HPK-naisilla on perjantaina edessään kolmas ottelu kuuteen päivään, kun Mestaruusliigan kärkijoukkue emännöi LP Kangasalaa Lammilla. HPK ei ole hävinnyt vielä tämän kauden kahdessa liiga- ja yhdessä cup-ottelussa erääkään ja tavoittelee uutta osaa tähän putkeen Kangasalan kustannuksella.

  Vierasjoukkue LP Kangasala on kuulunut viime vuosina HPK:n ja LP Viestin suurimpiin haastajiin naisten Mestaruusliigassa. Viime kaudella seura eteni Suomen cupin loppuotteluun, mutta jäi liigassa mitalien ulkopuolelle neljänneksi.

  Tällä kaudella Kangasala on voittanut HPK:n keskiviikkoisen cup-vastustajan, LP Vampulan 0–3, mutta hävinnyt hämeenlinnalaisten avausottelussaan kukistamalle Oriveden Ponnistukselle samoin luvuin.

  Kangasalan mielenkiintoisin pelaaja lienee 19-vuotias keskitorjuja Daniela Öhman, joka nousi syksyn EM-karsinnoissa tavoittelemaan paikkaa jo maajoukkueen aloitusseitsikosta. Joukkueessa pelaa myös kaksi serbivahvistusta: passari Jovana Gogic ja yleispelaaja Marija Jelic. Kentän laidalla Sääksinaisia paimentaa belgialainen entinen mestaruusliigatähti Virginie de Carne.

  – Kangasala on erittäin vahva vastustaja, ja meidän täytyy olla tarkkana. Jos emme pelaa hyvin, tulee ongelmia. Keskusta on heidän vahvuutensa ja heillä on myös erittäin hyvä passari sekä hyvät laitahyökkääjät. Mielestäni Kangasala on monipuolinen joukkue, ennakoi HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini.

  HPK puolestaan jatkanee vain pienin muutoksin perjantain otteluun. Laadukas penkki tarjoaa otteluruuhkaan vaihtoehtoja varsinkin yleispelaajien paikoille, mutta liigan ehkä paras passari-hakkuri-kombinaatio Katja Kylmäaho–Piia Korhonen pitää Hakkalassakin vieraat varpaillaan.

  Keskitorjuja Michaela Madsen odottaa perjantain ottelua luottavaisesti pelillisesti hieman heikomman Vampula-ottelun jälkeen.

  – Luulen, että pystymme parantamaan aika paljon. Alkuviikot ovat olleet meille aika vaikeita, mutta luulen että perjantaita kohti pelin taso vain nousee ylöspäin, Madsen arveli keskiviikkona.

  – Kangasalalaiset ovat varmasti nälkäisiä, kun kärsivät tappion Orivedelle. Täytyy olla valmiita kaikkeen, kun he tulevat varmasti parantamaan.

  HPK ei vieläkään pääse pelaamaan kotiotteluaan varsinaisessa kotihallissaan Elenia-areenalla, koska Mestarien liiga pakottaa pelin perjantaille, jolloin Elenia-areena ei ole käytettävissä. Näin ollen maakuntakierros jatkuu Hämeenlinnan Lammilla. Hakkalan koulun liikuntahalliin on ottelupäivänä ilmainen sisäänpääsy Parolan ottelun tapaan, joten pieni sali tulee jälleen olemaan ääriään myöten täynnä, kun HPK vierailee kylällä ensimmäistä kertaa.

  Tule siis kannustamaan HPK uusiin menestystekoihin perjantaina 28. lokakuuta kello 18.30 Lammille!

  Tagit: HPK  kangasala  otteluennakot  mestaruusliiga  lammi  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä