• Hämeenlinnan Lentopallokerho avaa Mestaruusliiga-kautensa 2021-2022 torstaina Kuortanetta vastaan. Lentopallokerho esittelee sarja-avauksessa uuden joukkueensa, johon ovat viime kauden jälkeen liittyneet itävaltalainen passari Dana Schmit, serbialaiset yleispelaajat Jelena Oluic ja Aleksandra Cveticanin, paluun Tshekistä Suomeen tehnyt keskipelaaja Michaela Madsen ja libero Rita Timonen. Viime kauden joukkueesta jatkavat keskipelaajat Daniela Öhman ja Bettina Yli-Sissala, hakkuri Yasmine Madsen, yleispelaajat Netta Hyttinen ja Tuuli Tuominen, passari Jenna Ylivainio ja libero Emilia Joensalo. Joukkueen päävalmentajana jatkaa edelleen Matteo Pentassuglia. Myös Sami Stenius ja fysiikkavalmentaja Anuliisa Lähitie jatkavat Hämeenlinnassa, ja valmennustiimiin on viime kauden jälkeen liittynyt italialainen Antonio Orlandi.

  Harjoituskaudella Hämeenlinna pelasi kaksi ottelua: Loimua-areenassa joukkue kaatoi ykkössarjassa pelaavan helsinkiläisen Puma-Volleyn erin 3-1 ja kärsi vieraissa OrPoa vastaan tappion samoin numeroin.

  Lentopallokerhon päävalmentajan Matteo Pentassuglian mukaan hämeenlinnalaiset lähtevät tälläkin kaudella tavoittelemaan naisten Mestaruusliigan kärkisijoja.

  - Kaikki pelaajat, valmentajat tai kuka tahansa, kuka Hämeenlinnaan tulee, tietävät mitä tavoittelemme. Tiedämme kaikki seuran historian, ja täällä taistellaan aina voitoista. Sitä yritämme tietenkin myös tällä kaudella, Pentassuglia sanoo.

  Maajoukkueessa loppukesän EM-kisoissa pelannut Michaela Madsen on Pentassuglialle mieluinen paluumuuttaja.

  - Olemme yrittäneet saada hänet takaisin Hämeenlinnaan jo monta vuotta. Hänelle oli hyvä saada kokemuksia ulkomailla, mutta vihdoin saimme hänet meille. Hän tuo meille taistelutahtoa ja positiivista energiaa, jota tarvitaan kauden aikana vaikeilla hetkillä, joita jokaiselle väkisin tulee.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Kuortaneen välinen ottelu pelataan torstaina 23. päivä syyskuuta hämeenlinnalaisten normaalin kotisalin Loimua-areenan sijaan Kyyjärven liikuntahallissa kello 18.30. Ottelu nähdään myös Ruutu-palvelussa.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä