• Lentopallokerhon kausi sai perjantaina upean päätöksen, kun joukkue pääsi juhlimaan vaikean kauden päätteeksi Mestaruusliigan pronssimitaleita. Lentiskerho kaatoi LP Viestin pronssisarjassa toisen kerran, kun se oli Salohallissa pelatussa ottelussa parempi erin 3–2 (20–25, 25–20, 19–25, 25–18, 15–10).

  Hämeenlinnalaisten voitonjuhlat pääsivät alkamaan Salossa, kun joukkueen ykköstykki Natasa Sevarika tappoi torjunnan käsistä pallon leveäksi. Sevarika oli hämeenlinnalaisten paras pisteiden tekijä 27 (+18) tehoillaan.

  Myös Vera Klimovich oli perjantaina hienossa vireessä ja hänet palkittiin Kerhon parhaana.

  – Olen todella onnellinen. Tämä oli meille tärkeä voitto. Ottelu oli kova, mutta onnistuimme sen viemään. Kausi oli pitkä, mutta onnistuimme viemään lopulta pronssit, Klimovich huokaisi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

  Klimovich piti kolmatta pronssiottelua tiukkana.

  – Myös Viesti halusi tätä mitalia paljon, eikä se tullut ilmaiseksi.

  Keskipelaaja arvostaa vaikean kauden päätteeksi tulleen mitalin todella korkealle.

  – Minulle tämä pronssimitali on kuin kulta, hän myönsi.

  Perjantaiseen otteluun päättyi myös kaksi merkittävää Mestaruusliiga-uraa, kun LP Viestin kokeneet pelaajat Viktoriia Tuchashvili ja Kaisa Nyman pelasivat viimeiset ottelunsa. Nyman on tärkeä osa myös hämeenlinnalaista lentopallohistoriaa, sillä hän oli voittamassa joukkueen paidassa useampaa mestaruutta 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Lentopallokerho onnittelee kumpaakin pelaajaa upeista uristaan!

  Lentopallokerho kiittää myös kaikkia kannattajiaan tuesta monivivahteisen kauden aikana. Saimme kauteen mitalinkiiltoisen päätöksen, ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan jo tulevaa kautta, jonka eteen on kulisseissa tehtykin paljon töitä. Seuraa tiiviisti Lentiskerhon verkkosivuja ja sosiaalisen median tilejä, niin pysyt menossa mukana. Hyvää pääsiäistä ja kesän odotusta kaikille! Nähdään Loimua-areenassa taas syksyllä.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä