•   Hämeenlinnan Lentopallokerho voitti puolitehoillakin Nurmon JymyVolleyn puhtaasti 3-0 (25-20, 25-20 ja 25-14). Viikonlopun pelit kasvattivat Lentiskerhon pistepottia kuudella ja sijoitus sarjassa on tällä hetkellä toinen. 

    Kerho oli selvästi parempi joukkue etenkin väkevissä hyökkäyksissä. Tutut nimet hallitsivat pallontappoja kuten Leonenko, Madsen ja Riikilä mutta myös muut pelaajat hoitivat oman työnsä hyvin. Ottelun pelinrakentelu oli nuoren Jenna Ylivainion harteilla ja hän suoriutui roolistaan loistavasti. 

    Päävalmentaja Matteo Pentassuglian mukaan joukkue alkaa olla valmis suuriin otteluihin; 

    “Pelasimme tänään paremmin kuin eilen ja menimme monta askelta eteenpäin. Me teimme ottelusta helpon ja pelasimme niin kuin olemme harjoitelleet: muutimme tiimikokoonpanoa ja kokeilimme jotain uutta. Ottelu oli meille hyödyllinen kun saimme itseluottamusta ja oikeaa tunnelatausta. 

    Tänään passitempo oli parempaa kuin eilen ja olen erittäin tyytyväinen siihen miten se sujui. Pystyimme kontrolloimaan myös vastaanottoja paremmin kuin eilen. Hyökkäsimme tehokkaasti ja fokus oli kohdallaan. Emme pysähtyneet,  heikkoja hetkiä ei tullut missään vaiheessa. Tavoite säilyi kirkkaana mielessä koko ajan.  

    Nyt olemme valmiina kohtaamaan kovat joukkueet. Meillä on juuri oikea henkinen valmius koviin peleihin”.  

    Ottelut jatkuvan tiiviinä tammikuussa: Ke 13.1. Lentiskerho – LiigaPloki Pihtipudas, Ti 19.1. Lentiskerho - Pölkky Kuusamo, Ke 20.1. LP Vampula – Lentiskerho, La 23.1. LP Kangasala – Lentiskerho. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä