•   Hämeenlinnan Lentopallokerhon Huittisten matka sujui mallikkaasti kun kotiin tuomisina olivat kolme sarjapistettä ja otteluvoitto LP Vampulasta 3-1 (25-20, 29-27, 23-25 ja 25-15).

Ottelu ei ollut helppo. Kerhon kintereissä painoi edellisen illan taisteluvoitto äärimmäisen tiukassa ottelussa Kuusamon Pölkystä erin 3-2. Tuollaisen voiton jälkeen on vaikea saada aikaiseksi kovaa latausta ja tunnetasoa alle vuorokaudessa. Kerhon pelaajat näyttivät kuitenkin venyvyytensä ja voittivat ankarasti pyristelevän Vampulan.

LP Vampula ei ole missään nimessä huono joukkue. Siinä pelaa ainakin neljä loistavaa pelaajaa joista yksi on kotimainen. Vampula on alisuoriutuja ja jymähtänyt sarjan hännille. Toivottavasti joukkue löytää syyt heikkoihin esityksiin ja voittojakin alkaa tulla myös kärkijoukkueilta. Vampula pelasi jo ajoittain keskiviikkona hienoa lentopalloa Kerhoa vastaan.

Ikään kuin energiaa säästäen oli poikkeuksellisen Kerho oli hyvä aloitussyötöissä ja torjunnoissa. Ilman Miniukia 9 torjuntaa on hyvä saavutus. Kerho teki ässäsyöttöjä yhteensä 19 ja niistä seitsemän teki Öhman.

Jälleen Kerho näytti vahvuutensa pelaajalaajuuden osalta. Keskipelaaja Bettina Yli-Sissala pelasi jälleen hienon ottelun. Passariksi kolmannessa erässä vaihdettu Jenna Ylivainio mahdollisti kovan kirivaihteen Kerholle ja erävoitto jäi vain parin pinnan päähän. Neljännen erän pelinrakentelun Jenna hoiti erittäin loistavasti.

Matteo Pentassuglia:

“Kova peli. Vampula painoi päälle tosi kovaa ja jossain vaiheessa jopa niin kovaa, että me menetimme fokuksen ja sen oikean aggressiivisuuden. Todennäköisesti sen takia, kun riskeerasimme vähän liikaa. Ja etenkin 3 erässä, kun teimme 8 virhettä – siis annoimme heille pisteitä. Mutta se oli mielestäni hyvä, koska jossain vaiheessa vähän pehmenimme ja sitten palasimme peliin 3-erän viimeisellä jaksolla. Ja aloimme mennä eteenpäin voimalla. Olen todella tyytyväinen – ja nyt kohti seuraava ottelua”.

Pistekilpailu:
    3 Leonenko Hämeenlinna
    2 Petrovic Vampula
    1 Di Maulo Hämeenlinna

PROlibero
    Brianna Doehrmann, Hämeenlinna

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kerhon Leonenko ja Vampulan Petrovic.

Olena Leonenko suorastaan säteili ottelun jälkeen ja jaksoi ylistää koko joukkuetta:

“Peli oli rankka varsinkin eilisen jälkeen. Rankka ottelu sekä henkisesti että fyysisesti – mutta hienoa työtä kaikilta. Hienoa työtä!”