• Kun minä olin pienen pieni lentopalloilija, lapsuuden rajaton mielikuvitus ja itseluottamus piirsivät ääriviivat haavekuville omasta lentopalloilijan polusta. Jos tuolloin olisi Suomessa ollut mahdollista nähdä maailman parhaan naishakkurin ja maailman parin kovimman naisyleispelaajan johtama seurajoukkue tositoimissa, olisin haljennut onnesta.

  Ei sillä, en minä sitä ainutlaatuisuutta varmaan olisi tajunnut samalla tavalla kuin nykyään. Kuitenkin, olisin varmasti ollut ikionnellinen siitä, kuinka lähelle maailman parhaita pelaajia ihan noin fyysisesti on mahdollista päästä. Mutta vielä tuolloin en päässyt.

  Siispä, mulla on toive jokaiselle pienen lentopalloilijan vanhemmalle; miettikää, olisiko juuri keskiviikkona Hämeenlinnassa sellainen lentopallo-ottelu, jonka se oma pieni lentopalloilija haluaisi nähdä. Riippumatta siitä, johtaako polut elämässä sitten aikanaan lentopalloon vai johonkin muuhun, väitän, että moni saisi joulumielen jo ylihuomenna ja uskoisi unelmiinsa taas vähän enemmän.

  Ja vielä teille kaikille, jotka olette olleet suomalaisessa (nais)lentopallossa millään muotoa mukana, suosittelen erityisen lämpimästi. Tälläiset asiat eivät tapahdu yhden tai kahden ihmisen toimesta yhden tai kahden vuoden aikana - siihen tarvitaan lentopallon maailmankartalla Suomen kokoisessa maassa ihan jokaista.

  Siispä keskiviikkona 19.12. kello 20:00 Elenia Areenalla naisten Mestareiden liigan lohkovaiheen 2. kierroksen ottelu Hämeenlinna-Eczacibasi VitrA Istanbul.

  Teksti: Ronja Heikkiniemi #13

  Tagit: cev champions league  #clvolleyw  eczacibasi vitra istanbul  hämeenlinna  lentiskerho  lentopallo  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä