• Hei kaikki! Miun annettiin puhua nyt ihan luvan kanssa, so prepare yourself! E I ! Älä klikkaa sivua pois ihan vielä, miulla saattaa olla ihan jotain jätkevää sanottavaakin tällä kertaa! :D

  [HPK vs. Viesti @ Juteinikeskus, Hattula 23.10. klo 18.00]

  Niin kuin moni teistä varmasti on odottanut piiiitkään ja malttamattomasti tämän kauden kotiavausta, voin kertoa, niin olemme mekin. Mutta mitä? Miksi Elenia-areenalle ei ole jäädytetty päivää 23.10.? Siksi koska kotiavauksemme on päätetty pitää Hattulan aivan upouudella Juteinikeskuksella! Hieno mahdollisuus päästä pelaamaan lähelle uusia ihmisiä ja levittää lentopallon ilosanomaa! Toivottavasti saadaan uuteen innovatiiviseen monitoimitaloon vähän hämäläistä ääntä ja suomalaista, oi niin lämmintä läheisyyttä. Joukkue ei ole vielä päässyt testaamaan juomavettä hallissa, mutta eiköhän sekin päästä hoitamaan ennen hienoa pelipäivää sunnuntaina.

  Kaikki varmasti odottaa tulevaa ottelua kahden viimekauden finaalijoukkueen välillä. Moni puhuu revansseista ja sun muista kostoista, mutta uusi kausi on alkanut ja pöydät on pyyhitty. Ei kannata miettiä menneisyyttä vaan katsoa tulevaisuuteen. Meidän joukkueessa on paljon potentiaalia ja olemme varmoja sen kantavan hedelmää. Tällä kaudella joukkueen mahdollisuudet voivat riittää vaikka mihin, mutta tarvitsemme paljon uskoa ja tukea, niin seuran sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tarkoitan juuri teitä. 

  Olen aina ollut pelaajana sitä mieltä, että se fiilis ja yleisön tuki auttaa enemmän pelisuoritukseen kuin moni luulisi. Jos fiilis on hyvä ja mekkala kova, niin on vaikeaa pelata huonosti. Eikun, en sano noin negatiivisesti; on helppoa pelata HYVIN!

  Joten en sano enempää tältä osin, etten sano taas jotain tyhmää.. :D Toivon vaan, että moni teistä (liiankin moni) ilmestyisi Juteinikeskukselle sunnuntaina kannustamaan ja näyttämään hämeenlinnalaisen urheilukansan voiman. Ja jos ette pääse, niin nähdään toivottavasti sitten Elenialla tai jossain muualla! :) 

  Oranssia päälle ja käsiä yhteen. 

   

  Mie oon Misu ja myö ollaan HPK! 

   

  THANK YOU, GOOD NIGHT!

   

  *mic drop*

  Tagit: HPK  lentopallo  Mestaruusliiga  otteluennakot  Viesti  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä