•    Hävisimme kolmannen ja ratkaisevan välieräottelun LP Viestille 1-3 (25-23, 22-25, 17-25 ja 15-25) ja kaulaamme ripustimme pronssimitalit.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat äärimmäisen tasaisia ja energiaa kuluttavia. Hallitsimme ensimmäistä erää hienokseltaan vaikka Viestikin kävi johdossa muutamaan otteeseen. Erässä esiintyi kaksi suurta pallontappajaa, Kerhon Leonenko 8/+6 ja Viestin Siebring 8/+6. Ensimmäinen erä täpärästi meille 25-23.

Toinen erä alkoi myös hyvin tasaisena. Erän puolessa välissä oli meidän vahva hetki ja näytti jo siltä, että etenemme erävoittoon. Viesti vähensi virheitään ja meille tuli muutama lapsus. Erävoitto kotijoukkueelle 22-25.

Pitkän erätauon jälkeen pukukopista palasi vain yksi latautunut joukkue. Viestin peli oli vapautunutta ja tehokasta. Meidän peli takkusi vastaanotossa ja hyökkäykset onnahtelivat. Viestin hurmos jatkui neljännessä erässä ja meidän pelissä alkoi näkyä uskon puute. Neljäs erä murskanumeroin Viestille 15-25 ja ottelu oli taputeltu.

Tynkävälierät Viestille otteluvoitoin 2-1. Onnittelut Viestille finaalipaikasta. Poikkeusolosuhteiden pronssimitalit meille ilman pronssiottelua.

ELÄMÄ JA PELIT JATKUVAT - EDESSÄ UUDET HAASTEET

Koronan katveessa pelattu kausi on ollut äärimmäisen vaikea kaikille niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ottelutahti oli hyvin epätasainen - välillä pelejä putkeen ja sitten pitkiä taukoja. Kovat europelit puuttuivat kokonaan. Pelko siitä mitä jatkossa tapahtuu varjosti kaikkea tekemistä elämässä.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin viimeisen erän päätyttyä itkunsekaisen joukkueen kasvoilta paistoi tyytymättömyys.

Haloo, Pronssimitalit voitetaan! Lähes kaikki muut joukkueet olisivat olleet onnellisia pronssisista mitaleista. Päät pystyyn jokainen Lentiskerhotiimin jäsen. Olette tehneet jälleen urotekoja. Suomen Mestaruusmitaleita on nyt kasassa kaiken kaikkiaan 21 ja siitä on syytä olla ylpeä.

Nöyrä kiitos myös meidän kaikille kannustajille ja tukijoille.