• Lentopallokerhon kapteeni ja passari Katja Kylmäaho pyöritteli päätään perjantain LP Viestille kärsityn tappion jälkeen. Lentiskerhon pelaajatilanne meni entistä heikommaksi heti ottelun alussa, kun kokoonpanosta putosi ensimmäisessä erässä nilkkansa loukannut yleispelaaja Netta Hyttinen.

  - Ei tämä mene enää huumorinkaan puolelle. En oikeastaan tiedä mitä sanoa. Meillä on nyt tosi huonoa tuuria, ja luulin jo, että tilanne vähän kääntyisi, mutta lunta tuli taas tupaan, Kylmäaho harmitteli.

  Passarin mukaan jäljelle jääneet pelaajat yrittivät taistella kentällä niin paljon kuin mahdollista.

  - Päätimme taistella ja pitää hauskaa ja kyllähän se näkyikin kahdessa viimeisessä erässä, joissa esitimme jo jonkinnäköistä peliä. Tulimme joka tapauksessa tänne pelaamaan lentopalloa.

  Kerho pyöritti kahteen viimeiseen erään kokoonpanoaan, ja sekä hakkuri Oluoma Okaro että keskipelaaja Victoria Tosi menivät uudelle pelipaikalle. Okaro otti Hyttisen paikan yleispelaajana, ja Tosi puolestaan siirtyi Okaron tilalle hakkuriksi.

  - Tällä viimeisellä kuusikolla emme treenanneet yhtään. Hyvä kun ehdimme treenata sillä edellisellä kuusikolla. Jokaisen pitää vain tällaisessa tilanteessa vain antaa itsestään vähän lisää ja luottaa myös toiseen entistä enemmän, Kylmäaho sanoi.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä