• Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa lauantaina toisen peräkkäisen kotiottelunsa, kun se saa lauantai-illan huippukamppailussa Loimua-areenaan vastaansa juuri Suomen cupissa hopealle sijoittuneen LP Kangasalan. Joukkueiden välinen ottelu alkaa lauantaina 12. helmikuuta kello 18.30.

  Lentopallokerho on aloittanut uuden vuoden Mestaruusliigassa hyvin, sillä joukkue on ottanut kummastakin pelaamastaan ottelusta 3–0-voiton. LP Kangasala on puolestaan urakoinut vuoden 2022 aikana kahden Suomen cupin ottelun lisäksi peräti seitsemän Mestaruusliigan kamppailua, joista se on voittanut kuusi ja ottanut 21 tarjolla olleesta pisteestä 17. Ainoan tappionsa se kärsi cup-voittajalle Pölkky Kuusamolle erin 3–1.

  Lentopallokerhon keskipelaaja Bettina Yli-Sissala odottaa lauantain ottelusta tiukkaa.

  – Olemme saaneet treenata hieman pidempään, kun pelejä on ollut vähän harvemmin. Yhteispeli on mennyt paljon eteenpäin, Yli-Sissala sanoo.

  Täydet harjoitusviikot ovat tosiaankin tullut tarpeeseen ennen kevään tiukkaa rutistusta.

  – On sillä merkitystä varsinkin nyt, kun meille on tullut pari uutta pelaajaa. Olemme saaneet treenata kunnolla yhdessä yhteispeliä. Sillä on tosi iso merkitys, että saamme uudet pelaajat hyvin mukaan systeemiin.

  Helsinki Volleysta ja LP-Vampulasta otetut 3–0-voitot ovat tehneet hyvää joukkueelle.

  – Voittaminen on aina kivempaa, ja peleissä on kyllä huomannut, että yhteispeli on pikkuhiljaa mennyt eteenpäin.

  Lentiskerholla on Kangasalasta hyviä muistoja vieraskentältä, sillä joukkue haki ennen joulua Pitkäjärven koulun salista maukkaan 3–2-voiton.

  – Se toi lisää uskoa siihen, että pystymme pärjäämään tuollaisia kovempiakin joukkueita vastaan. Nyt on hyvä fiilis lähteä huomiseen peliin, Yli-Sissala kertoo.

  LP Kangasala on joka tapauksessa myös lauantaina kivikova vastus. Se on sarjan kärjessä, vaikkakin kolme ottelua enemmän Pölkky Kuusamoa pelanneena.

  – LP Kangasala on tosi tasainen, ja sillä on hyviä pelaajia joka pelipaikalle. Selkeää heikkoutta siellä ei ole, keskipelaaja kehuu vastustajaa.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä