• Lentopallokerhon Mestaruusliigan syyskausi päättyi mainioon esitykseen. Toisen kerran peräkkäin viiden erän ottelun pelannut Kerho poistui tällä kertaa kentältä voittajana, kun se haki kovan LP Kangasalan vieraana 3–2 (21–25, 25–17, 25–27, 25–20, 15–13).

Lentopallokerho hallitsi keskiviikkona oikeastaan kaikkia muita eriä kuin ensimmäistä. Kolmannessa erässäkin se oli jo hyvässä johdossa, mutta LP Kangasala onnistui vielä nousemaan erässä tasoihin ja lopulta jatkopalloilla ohi. Neljännessä ja viidennessä erässä johto kuitenkin piti loppuun asti, ja joukkue pääsi ansaitusti joulun viettoon voittajana.

Lentiskerhon syöttöpeli toimi LP Kangasalaa vastaan mainiosti. Tuloksena olikin 14 ässäsyöttöä. Myös joukkueen torjunta-puolustuspelaaminen oli hyvässä iskussa.

Yasmine Madsen teki vierasjoukkueelle eniten pisteitä (21/+13). Nayara Ferreira ylsi 16 (+3) pinnaan ja käytännössä koko ottelun tällä kertaa pelannut Netta Hyttinen nautiskeli Jenna Ylivainion passeista yksitoista hyökkäyspistettä 46 prosentin tehoilla. Kokonaisuudessaan Netta teki komeat 14 (+10) pistettä.

– Vihdoinkin sitä mitä olemme hakeneet, ja muutamassa ottelussa ennen tätä peli on ollut löytymässä mutta nyt jaksoimme koko ottelun ja palkintona hienot kaksi pistettä, kertoi Lentopallokerhon päävalmentaja Giovanni Torchio ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

LP Kangasala teki keskiviikkona paljon virheitä. Syöttöruudussa niitä syntyi 16 ja hyökkäyspelissä suoria virheitä tuli yhtä monta.

Hämeenlinnan Lentopallokerho siirtyy voiton myötä otteluista ansaitulle joululomalle. Seuraavan kerran joukkue on taistelemassa pisteistä vasta vuoden 2022 puolella, kun se matkustaa tiistaina 4. tammikuuta Saloon LP Viestiä vastaan. Seuraavan kotiottelunsa Lentiskerho pelaa viikkoa myöhemmin, tiistaina 11. tammikuuta JymyVolleyta vastaan.

Koko Hämeenlinnan Lentopallokerhon joukkue ja taustajoukot kiittävät kannattajia tuesta syyskauden aikana ja toivottavat kaikille oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta. Nähdään Loimua-areenassa taas tammikuussa!