• Tavoitteena on edelleenkin antaa askel nuorille lahjakkuuksille kasvaa ihmisinä mutta myös haluamme “potkia” heitä lentiksen huipulle. Olemme ylpeitä siitä, että aika moni on käyttänyt seuraamme astinlautana ja loistavat nyt eurokentillä.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho noudattaa omia periaatteitaan ja on jälleen rakentanut joukkuetta ensikaudelle huolella ja määrätietoisesti. Tietysti niissä rajoissa joihin tämän hetkinen taloudellinen tilanne antaa mahdollisuuden.

  Matteo Pentassuglia jatkaa nyt toisen kauden päävalmentajana ja on entistä kypsempi valmentamaan ja johtamaan joukkuetta. Matteon ja seurajohdon valinnoissa on painottunut tahto kehittää eteenpäin nuoria lahjakkaita suomalaisia pelaajia. Tuulahdus maailmalta tuo siihen oman suolansa. Lentiksen suurmaasta italialainen huippupassari Erica Di Maulo antaa oman mausteensa kehitystyöhön. Raikkaita tuulia tuo myös jenkkiläinen libero Brianna Doehrmann.

  Sitten suomalaisiin lahjakkuuksiin ja tulevaisuuden suuriin lupauksiin. Keskipelaajat Vanessa Loukonen sekä Bettina Yli-Sissala ja yleispelaaja Tuuli Tuominen ovat lahjakkaita pelaajia jotka voivat kasvaa seuraaviksi lentopallon suurtähdiksi. Se vaatii kuitenkin täydellistä paneutumista Matteon oppeihin. Lentiskerhon oma kasvatti nuori Jenna Ylivainio menee eteenpäin suurilla harppauksilla ja häneltä voi odottaa hienoja suorituksia jatkossa.

  Emmi Riikilä, Yasmine Madsen, Daniela Öhman ja Netta Hytttinen ovat jo näyttäneet taitonsa Lentiskerhossa ja menevät edelleenkin kohti parhainta osaamistaan.

  Lentiskerho saattaa myös täydentyä vielä parillakin pelaajalla.

  Lentiskerhon ahkera juniorityö kantaa myös tuloksia ja näin Lentiskerhon tulevaisuuden näkymät ovat myös hyvät. Kiitos kuuluu loistaville juniorivalmentajille. Lisäksi junnuvalmentajat ovat saaneet apua työssään Fabio Collinalta ja Matteolta sekä liigapelaajat ovat myös opastaneet junnuja. Liigajoukkue tuleekin lähes varmuudella saamaan pelaajia myös omista junioreista lähivuosina.

  Nyt jos koskaan kannattaa hankkia Lentiskerhon kausikortti ja hankkia muutama huipputyylikäs fanituote se antaa Lentiskerholle lisäpotkua.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä