•   Lentiskerho päätti koronakaranteenin voittoisasti ja otti vuoden ensimmäisessä ottelussa voiton Kuortaneen nuorten maajoukkueesta 3-0 (25-18, 25-22 ja 25-22). Samalla Lentiskerho nousi sarjataulukossa toiseksi mutta Kuusamolla ja LP Viestillä on pelattuna vähemmän otteluita ja ne voivat ohittaa Kerhon. 

  Lentiskerhon yhteistyökumppani Betset Oy:n tukemana ottelu pelattiin poikkeuksellisen kaukana Keski-Suomessa Kyyjärvellä. 

    Ottelusta teki tiukan Kuortaneen ennakkoluuloton peli ja kun Lentiskerho antoi arvokasta peliaikaa myös vähemmän pelanneille nuorille pelaajille Tuuli Tuomiselle, Jenna Ylivainiolle ja Bettina Yli-Sissalalle. 

    Etenkin Kuortaneen pahat aloitukset olivat Lentiskerholle myrkkyä. Erien vanhetessa Lentiskerhon pelirutiini tuli esiin ja pyristelystä huolimatta Kuortaneen erävoitto jäi saamatta. 

    Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen: 

    "Nyt on vain harjoiteltu 40 päivää ja pelaaminen on aina eri asia ja se näkyi meidän pelissä. Ei ollut helppoa löytää pelaamisen tunnetilaa. 

    Onnittelut Kuortaneelle hyvästä pelistä. Nuoret pelaajat puskivat hyvin päälle ja selvästi näkee, että he ovat oikealla tiellä. He haastoivat meidät erityisesti syötöissä. Kuortane on alkuvuodesta pelannut jo monta ottelua putkeen. On hyvä kun pelaavat astetta parempia joukkueita vastaan. Siitä voi oppia paljon.  

    Olen aina teroittanut, että huomenna meidän on oltava vielä parempia ja itseasiassa aina tehtävä kaikki paremmin kuin tänään. Omat nuoret Tuuli, Jenna ja Bettina eivät ole pelanneet paljon mutta ovat aina valmiina kun heitä tarvitaan. Tänään he saivat paljon vastuuta ja ei varmaan ole helppoa lähteä kentälle. Olen tyytyväinen heidän suoritukseen. Huomenna Nurmossa meidän on oltava entistä parempia.

    Myös Kuortaneen päävalmentaja oli tyytyväinen nuorten pelaamiseen; 

    “Hienoa, että pystyimme haastamaan Hämeenlinnan tyyppistä joukkuetta. Olimme jopa kolmannessa erässä lähellä erävoittoa tilanteessa 23-22. Lomatauko päättyi vuoden ensimmäisenä päivänä ja harjoittelimme vain kahdesti ja sen jälkeen olemme pelanneet neljä ottelua. Erityisesti olemme harjoitelleet syöttöjä ja miten ne kohdistetaan vastustajan vastaanoton heikkouksiin.  

    On todella tärkeätä, että saamme kohdata liigajoukkueita. Liigassa pelinopeus on räväkämpää kuin esimerkiksi ykkössarjan peleissä. Lisäksi liigassa hyökkäykset ovat kovempia. Omissa hyökkäyksissä meidän pitää olla viisaampia ei voi vain tappaa palloja.” 

    Otteluisäntä Betset Oy palkitsi molempien joukkueiden kaksi parasta. Kuortane 1. Neea-Mari Jokela ja 2. Ella Peltonen. Lentiskerho 1. Leonenko ja 2. Madsen. 

  Pistekilpailu 3. Leonenko 2. Jokela ja 1. Tuominen.  

  Prolibero Brianna Doehrmann. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä