•   Hämeenlinnan Lentopallokerho kunnioittaa yhteistyökumppaneitaan sekä lisäksi haluaa esittäytyä myös maaseudulla ja pelaa seuraavan ottelunsa Lammin Hakkalan koululla perjantaina 6.11. klo 18.30 vastassa on LiigaPloki. 

      Lentiskerhon tiukkoja turvatoimia on kehuttu ja nytkin katselijoiden sekä pelaajien suojelemiseksi kaikki on suunniteltu tarkkaan. Yleisölle jaetaan suojamaskit ja muistutetaan, että pidetään huoli turvaväleistä sekä käytetään suojavälineitä ja noudatetaan järjestyksenvalvojien ohjeita niin kaikki menee hyvin. Saliin lasketaan katsojia 150. 

      Lentiskerho voitti viime viikon lauantaina Pihtiputaalla LiigaPlokin 3-1 mutta nyt asetelmat ovat jälleen ehkä muuttuneet. Tuosta pelistä puuttuivat LiigaPlokin Lentiskerhossakin pelannut passari Taija Kaukoranta ja hakkuri Lindsay Calvin. 

      Lentiskerho on voittanut kuusi viimeistä otteluaan ja kylmää kyytiä siltä ovat saaneet myös kärkijoukkueet. Sarjataulukossa Kerho on tällä hetkellä neljäs 18 pisteellä ja LiigaPloki kuudes kymmenellä pisteellä. 

      Ottelun tärppi: Jokohan perjantain pelin jälkeen Kerhon keskipelaaja Julia Miniuk nousee torjuntatilaston kärkeen? Tällä hetkellä Miniuk on toisena 29 torjunnalla ja vain pisteen päässä ykköspaikasta. Eikä Miniuk ole edes pelannut kaikkia Kerhon sarjapelejä. 

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä