lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerhon kausi jatkuu lauantaina vierasottelulla LP Kangasalaa vastaan. Ottelun on Lentiskerholle viikon toinen, mutta se on Lentiskerhon päävalmentajan Matteo Pentassuglian mukaan normaalia.

  - Tällaista Mestaruusliigassa pelaaminen on. Pelaamme usein kaksi tai kolme ottelua viikossa, joten olemme tottuneita siihen. Meidän nykyisessä tilanteessamme se ei tietenkään ole paras mahdollinen asia, mutta mielestäni olemme oikealla tiellä. Ei sillä ole niin väliä, kuinka paljon pelaamme. Jokainen ottelu on mahdollisuus parantaa otteitamme, ja ehkä on myös hyvä asia, ettei meillä ole liikaa aikaa miettiä edellisiä otteluita, vaan menemme kentälle ja yritämme parhaamme, italialainen arvioi.

  Joukkueet kohtaavat Pitkäjärven koulun salissa kello 17 alkavassa ottelussa.

  - Kangasalla on aina hieno pelata. Sali on hyvä, ja yleisöä on kovissa otteluissa mukavasti paikalla. Kangasala pelaa hyvää lentopalloa ja sillä on kokoonpanossaan yksi pelaaja, Marshall (Mary-Kate), joka on erinomainen vahvistus. Kangasala on myös vaihdellut kokoonpanoaan jonkun verran. Se on hyvä joukkue, Pentassuglia kehuu.

  LP Kangasalan kokoonpanossa on myös monta hämeenlinnalaisille tuttua pelaajaa. Viime kauden kerholainen Ronja Heikkiniemi kohtaa lauantaina Kerhon paidassa pelaavan siskonsa Roosan. Lisäksi myös maajoukkueen keskipelaajalla Roosa Laakkosella ja liberolla Tiiamari Sieväsellä on taustaa Hämeenlinnasta.

  LP Kangasala on ennen lauantain kierrosta Mestaruusliigassa neljäntenä. Kaksi edellistä liigaotteluaan hävinnyt Lentiskerho on kuudes.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä