lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa sunnuntaina viikon toisen Mestaruusliigan kotiottelunsa. Elenia-areenaan yhden ottelun Iittala-vierailun jälkeen palaava kotijoukkue saa kello 18 käynnistyvässä ottelussa vastaansa hyvin kauden aloittaneen Pölkky Kuusamon.

  - Odotan tiukkaa vääntöä. Vastassa on liigan kärkipään joukkue, joten pelistä tulee varmasti tasaista ja tiukkaa taistelua, arvioi Lentiskerhon yleispelaaja Roosa Heikkiniemi.

  Pölkky hävisi lauantaina viikonlopun ensimmäisessä ottelussaan LP Kangasalalle 3-0, joten se tulee Elenia-areenaan varmasti voitontahtoa täynnä.

  - Vastustaja on varmasti ärsytetty, mutta pyrimme vastaamaan siihen. Meilläkin on ollut vaikeita hetkiä, mutta toivottavasti nousukiito on nyt lähtenyt käyntiin ja pystymme haastamaan myös ärsyyntyneen vastustajan, yleispelaaja sanoi.

  Heikkiniemi on pelannut syksyn ajan kahta sarjaa, Mestaruusliigaa Lentopallokerhon paidassa ja ykkössarjaa HEL Volleyn riveissä. Hän oli Kerhon mukana kaatamassa torstaina WoVo Rovaniemeä ja urakoi lauantaina ykkössarjan pelin, kun HEL Volley kaatoi LP Viestin akatemian kotonaan 3-0.

  - Olen pelannut monta vuotta Viestissä siten, että ykkössarjaa ja liigaa on rinnakkain. Nyt tilanne on kuitenkin vähän eri, koska olen ollut viime peleissä liigassa pelaavassa kuusikossa. On se välillä raskasta, mutta olen nauttinut haasteesta, ja peli kuitenkin kehittää kaikista eniten. Se on ollut mukavaa, Heikkiniemi kertoo.

  Heikkiniemen mukaan Lentiskerholla on syksyn aikana jäänyt liigapeleistä tuloksellisesti hampaankoloon.

  - Syksy on kuitenkin ollut nousujohteinen. Tuntuu siltä, että meidän kohdallamme jokainen viikkokin kehittää tosi paljon, koska emme ole päässeet treenaamaan niin paljon yhdessä kuin olisimme toivoneet, ja muut joukkueet ovat päässeet. On ollut hieno huomata, että pystymme kehittämään peliämme hetki hetkeltä. Se on ollut syksyssä mukavaa, Heikkiniemi sanoo.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä