• Viidennen erän Hämeenlinna aloitti samalla seitsikolla kuin neljännenkin. Mitään yllättävää ei ollut se, kun erä käynnistyi jälleen tasaisena. Sitten kotijoukkue otti ohjat käsiinsä ja numerot 10-6. Hämeenlinna pelasi järkevästi koko erän ja voitti sen selvästi 15-8. Koko ottelu Lentiskerholle 3-2. Samalla varmistui Mestaruusliigan kakkostila pari ottelua ennen päätöstä.

Arttu Keränen LP Kangasala:
    ”Aika vuoristorataa oli meidän peli niin kuin se oli edellisessäkin ottelussa. Parhaimmillaan pelataan todella hyvää lentopalloa mutta tasaisuus puuttuu. Niin se puuttui kotijoukkueeltakin. Meillä pehmeni hyökkäyspeli ja syöttöpeli neljännessä ja viidennessä erässä. Kotijoukkue ansaitsi voiton”.