• Hämeenlinnan Lentopallokerho nousi liigakärki LP Viestin kanssa tasapisteisiin (kaksi peliä enemmän pelanneena) kaadettuaan pohjoisessa torstain ainoassa liigapelissä ilman suuria vaikeuksia sarjajumbo WoVo Rovaniemen 3-0 (25-18, 25-19, 25-19)..

Vierasjoukkue laittoi tuulemaan heti ja passari Martinin parin ässän siivittämällä syöttövuorolla se karkasi heti 0-6 -lukemiin. Hetken päästä lukemat olivat jo 1-10, ennen kuin Ekaterina Klimova sai hyökättyä ensimmäisen rovaniemeläisten oman pisteen (2-10). Näyttöpaikan saanut 16-vuotias keskipelaaja Laura Laukkanen oli lopulta avauserän hahmo tehden 6/+5.

Toinen erä eteni tasaisesti aina 13-13 -asti, jonka jälkeen Hämeenlinna repäisi Salla Karhun syöttövuorolla nopeasti tauluun 15-21 -lukemat.

Kolmannessa kotijoukkue johti vielä Alisa Hirvosen hyökkäyksen myötä 19-18, mutta sen jälkeen vieraat jyräsivät taas vakuuttavasti erä- ja sitä kautta otteluvoittoon Kokkosen syöttövuorolla.

Teemu Mäkikyrö toimi ottelussa WoVon päävalmentajana Juha Keihäskosken ollessa nyt apuroolissa.

Hämeenlinnalaiset pelaavat heti huomenna LiigaPlokin vieraana, kun taas WoVo kohtaa seuraavaksi sunnuntaina LP Kangasalan.