•   Hämeenlinnan Lentopallokerho kohtaa viikon vaihteessa vieraissa keskikastiin kuuluvan LiigaPlokin Pihtiputaalla ja kärkeä havittelevan Pölkyn Kuusamossa. 

      Lentissarja on vielä alussa ja joukkueiden vahvuuksia on tässä vaiheessa vaikea arvioida sarjatilanteen perusteella. Joukkueiden kokoonpanot ovat monissa seuroissa ihan erilaisissa kehitysvaiheissa. 

      Lauantaina Pihtiputaalla vastassa on LiigaPloki jolla on kuudesta ottelusta kolme voittoa ja kolme tappiota. Eilen LiigaPloki kärsi tappion kärkijoukkueella kun sille Kangasalassa tuli turpiin 3-0. Tosin, ensimmäinen erä oli tiukka ja olisi voinut päättyä myös Pihtiputaan hyväksi. LiigaPlokissa pelaa monta hyvää ulkomaalaista mutta eilisen pelin perusteella yhteispeli takkuaa aika paljon. 

      Sunnuntaina Lentiskerho pelaa Kuusamossa Pölkyn vieraana. Pölkyllä on seitsemän voittoa ja kaksi tappiota. Pölkky Kuusamo voitti edellisen pelin viime sunnuntaina Pihtiputaalla kovan taistelun jälkeen erin 3-2. 

      Oma joukkueemme rakensi päävalmentaja Matteo Pentassuglian johdolla joukkuepelaamista huolella tuijottamatta liikaa lopputulokseen ja neljä ensimmäistä peliä hävittiin. Usko ei loppunut keneltäkään. Sen jälkeen voittoja on tullut hyvällä pelillä neljä peräjälkeen. Lentiskerho on edelleenkin rakennusvaiheessa mutta tavoite on selvä. Jännittämistä riittää viikon vaihteessa. 

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä