•   Hämeenlinnan Lentopallokerhon peli paranee ottelu ottelulta. Nyt kotijoukkueen kovuuden sai kokea rovaniemeläinen WoVo kun Kerho pöllytti sitä puhtaasti 3-0 (25-20, 25-16 ja 25-19).

Kerho lähti otteluun hyvällä latauksella. Ensimmäisessä erässä WoVo vielä rimpuili vastaan mutta ei mahtanut paremmalleen mitään. Erän kummallisuuksiin kuuluu kun WoVolla oli neljä torjuntaa ja Kerholla ei ensimmäistäkään.

Toista erää Kerho hallitsi alusta loppuun saakka. Ainoastaan WoVon Saana Lindgren piti yllä WoVon mahdollisuuksia. Kolmannessa erässä alun hapuilun jälkeen Kerho otti reilun johdon Jassu Madsenin raskailla iskuilla. Kerho teki lopussa useita vaihtoja ja WoVo kavensi vielä eräpisteet siedettäviksi.

Lentiskerho, Pentassuglia:

- Peli oli tänään hyvin kontrollissa. Vaikka kolmannessa erässä pelimme lähti hitaasti liikkeelle niin silti joukkueemme paransi otteitaan ja voitimme selvästi.

WoVo, Mäkikyrö:

- Tästä pelistä ei voi mainita mitään. Tämä oli ensimmäinen peli missä ei oltu millään lailla mukana. Tosin kotijoukkue pelasi hyvin mutta oma paletti ei pysynyt tänään kasassa.

Lentiskerho, Madsen:

- Olen omaan peliini lähes tyytyväinen. Sain passarilta hyviä paikkoja. Syntyi sopivia välejä pommittaa palloa vastustajan kenttään. On pelissäni vielä parantamisen varaa.

WoVo, Lindgren:

- Tämä oli mielestäni meiltä ensimmäinen niin sanottu huonompi esitys. Kyllä niitä tulee paremmissakin piireissä huonoja hetkiä ja se osui meille.

Pistekisa:

3. Madsen Kerho

2. Miniuk Kerho

1. Doehrmann Kerho

BROlibero Doehrmann Kerho

Ottelussa palkittiin WoVon Lindgren ja Kerhon Madsen ja palkinnot luovutti Jari Jääskeläinen Hätälä Oy