• Ylistetty Hämeenlinnan Lentopallokerhon järjestelykoneisto hoitaa käytännön asiat, kun Suomi kohtaa Viron naisten EM karsinnassa keskiviikkona 9.1.2019 kello 18.30 Elenia Areenalla.

  Ennakkoon ajatellen ottelusta tulee tiukka. Suomi on jo varmistanut EM kisapaikan mutta Viro haluaa myös EM karkeloihin. Viro on noussut ryminällä kohti Euroopan lentiskärkeä ja tarvitsee voiton Suomesta, jotta paikka aukeaa.

  Tällä hetkellä Mestaruusliigan Dream team kokoonpanossa komeilevat Suvi Kokkonen ja virolaiset Kertu Laak ja Nette Peit. Ottelussa voidaankin nähdä hurja taistelu siitä, kenestä kruunataan maaottelun pistekuningatar. Myös Ronja Heikkiniemi hallitsee suuret ottelut ja saattaa kiilata pisteykköseksi.

  Hämeenlinnassa nähdään lisäksi useita entisiä yleisön pelaajasuosikkeja. Ainakin Salla Karhu, Daniela Öhman, Michaela Madsen, Laura Pihlajamäki, Roosa Laakkonen ja Tiiamari Sievänen ovat aikoinaan olleet yleisön rakastamia.

  Myös maaottelu yleisölehtereillä saattaa tapahtua. Kumpi joukkueista Suomi tai Viro saa parhaat kannustukset. Tiettävästi Virosta on tulossa Hämeenlinnaan suuri fanijoukko. Lisäksi täällä asuu valmiina jo hurjan paljon Virolaisia, jotka saattavat rynnistää Areenan lehtereille.

  Tagit: Maaottelu  hämeenlinna  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä