• Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa tiistaina kauden toisen kotiottelunsa, mutta vasta ensimmäisen kotiyleisönsä edessä Loimua-areenassa. Hämeenlinnalaisten Mestaruusliiga-kausi 2021–2022 alkoi viime torstaina mainiosti Kyyjärvellä, kun se kaatoi Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen erin 3–0.

   Vastaan Lentiskerho saa vieraita Huittisista, kun sunnuntaina kautensa uuden päävalmentajansa Ziga Kosin johdolla aloittanut LP-Vampula saapuu Hämeenlinnan kello 18.30 alkavaan otteluun. Vierasjoukkueen sarja-avaus sujui mainiosti. LP-Vampula kaatoi kotisalissaan vierailleen rovaniemeläisen WoVon erin 3–0. Joukkueen tehokkain pelaaja oli Marika Välimäki tehoilla 13 (+9). Huittislaisten riveissä nähdään tällä kaudella myös muutaman kauden Lentiskerhoa edustanut keskipelaaja Laura Laukkanen, joka ylsi ensimmäisessä ottelussa kahdeksaan pisteeseen.

   Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia odottaa tiistain ottelusta kovaa testiä.

  –Näin heidän turnauksessa pelaamaansa neljä harjoitusottelua, ja uskonkin, että edessä on mielenkiintoinen peli. Taso nousee hieman Kuortane-ottelusta, ja meidän pitää ottaa seuraava askel pelaamisemme tasossa. Jokainen ottelu on tällä hetkellä meille mahdollisuus kasvaa, ja on hyvä saada vastaan eritasoisia joukkueita. Vampula on joukkue, joka pystyy haastamaan meidät kunnolla.

  Italialainen arvelee, ettei kummankaan joukkueen peli ole vielä tiistaina sillä tasolla kuin myöhemmin kauden aikana nähdään.

  – Myös LP-Vampula on saanut uusia pelaajia vähän myöhemmin kesällä, joten voi olla, ettei heidänkään pelinsä ole vielä ihan valmista. Uskon kuitenkin, että ottelusta hyvätasoinen.

  Erityisen tyytyväinen Pentassuglia on siihen, että Lentiskerho pääsee pitkästä aikaa pelaamaan Loimua-areenassa ja vielä kotiyleisön edessä.

  – Pelaamme vihdoin täällä ja lopultakin kannattajat ovat taas paikalla. Toivon todella, ettei asioihin tulee enää muutoksia. Katson paljon pelejä televisiosta, Euroopan mestaruuskisoja ja alle 21-vuotiaiden MM-kisoja, ja on ollut upeaa nähdä niissä peleissä katsojia. Sen vuoksi odotan tiistaita todella paljon, kun katsomot ovat täynnä. Pelaamme toki itsellemme ja tulevaisuutemme eteen, mutta myös antaaksemme hyviä hetkiä faneillemme. Urheilu yhdistää ihmisiä, joten toivottavasti katsojat voivat tulla peleihin koko kauden ajan, valmentaja sanoo.

  Kotijoukkue pääsee Vampulaa vastaan samalla kokoonpanolla kuin avausotteluun Kuortanetta vastaan.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP-Vampula tiistaina 28. syyskuuta Loimua-areenassa kello 18.30. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu-palvelusta. 

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä