lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho varmisti lauantaina, että se saa kotiedun ensi viikolla alkavissa puolivälierissä. Lentopallokerho kaatoi lauantaina kahdeksanneksi sijoittuvan JymyVolleyn ja piti samalla huolen siitä, ettei runkosarjan viimeisen kierroksen kohtaamisella OrPoa vastaan ole sijoitusten kannalta merkitystä.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho-JymyVolley 3-1 (25-19, 23-25, 25-20, 25-15).

  Lentopallokerho otti Parolan Juteinikeskukssen salissa Loimua-areenan sijasta pelatun ottelun avauserässä tarvittavan eron vähän kymmenen pisteen jälkeen. Toinen erä oli vieraiden näkökulmasta paras, sillä joukkue nousi vaikeasta asemasta 22-21 lopulta erävoittoon.

  Pisteille asti Jymyn toisen erän voittaminen ei kuitenkaan lopulta kantanut, sillä hämeenlinnalaiset olivat ottelussa vahvimmillaan pitkän erätauon jälkeen.

  Natasa Sevarika Hämeenlinnan Lentopallokerho: Teimme aika paljon virheitä perusasioissa. Okei, se on normaalia, kun pelasimme eri hallissa kuin yleensä. Tämä oli aika pieni sali, jossa oli hankala pelata. Pitää olla kuitenkin tyytyväinen siihen, että voitimme ottelun. Teimme kuitenkin itsellemme vähän ongelmia.

  Giovanni Torchio Hämeenlinnan Lentopallokerho: Pelin tärkeys oli tiedossa ja se toi tunnetta, vaikka emme puhuneetkaan asiasta ennen ottelua lainkaan. Totta kai joukkue kuitenkin tiesi, että tämä oli tosi tärkeä peli kauden kannalta. Myös sali oli eri kuin yleensä, ja siitäkin tuli ekstrastressiä, mutta itse asiassa joukkue teki monta asiaa hyvin toisen erän jälkeen. Keskipelaajat löysivät temmon heidän yleispelaajiaan vastaan. Myös puolustuksia tuli joissain pitkissä taistelupalloissa hienosti. Tärkeintä on olla nyt neljäs. Kun meillä oli ongelmia kauden aikana, en tiedä, kuinka moni uskoi siihen. Me uskoimme.

  Diana Lundvall JymyVolley: Pelimme meni vähän ylös ja alas. Välillä teimme hyviä asioita ja pelasimme korkealla tasolla, mutta sitten kun oli vaikeuksia esimerkiksi vastaanotossa, oli meillä vaikeuksia päättää hyökkäyksiä. Mutta kun olemme hyviä, olemme tosi hyviä.

  Kari Raatikainen JymyVolley: Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäisessä erässä ehkä sellaista virkamiespeliä, eikä peliin oikein sytytty. En tiedä, vaikuttiko ympäristö vai mikä sen teki. Sitten peliin pikkuhiljaa sytyttiin ja oli aika pitkiä taistelupalloja molemmin puolin. Passarin vaihtoja teimme ja välillä se auttoi. Loppua kohden meidän toissapäiväinen peli ehkä pikkuisen painoi. Väsy alkoi ihan selvästi tulla ja hyökkäyksen tehot putosivat aika alas.

  Hämeenlinna: Sevarika 21/+11, Madsen 14/+7, Klimovich 9/+7

  JymyVolley: Lundvall 19/+3, Valkonen 14/-3, Niemi 8/+7

  Ässäsyötöt 9-3, syöttövirheet 11-8, torjunnat 11-11, vastaanotto% 40-35, hyökkäys% 38-30

  MVP:t Natasa Sevarika Hämeenlinna Lentopallokerho, Diana Lundvall JymyVolley

  PROLibero: Emilia Joensalo Hämeenlinnan Lentopallokerho

  Otteluisäntä Hattulan kunta

  Yleisöä 347

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä