lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho nousi sunnuntaina Mestaruusliigan runkosarjassa neljänneksi, kun se kaatoi kotiottelussaan Puijo Wolleyn 3–0 (25–19, 25–15, 25–21) ja Oriveden Ponnistus hävisi saman kierroksen ottelussaan Seinäjoella.

  Hämeenlinnan ja Puijon aikaisemmat kohtaamiset tällä kaudella olivat olleet tiukkoja, mutta sunnuntaina voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Lentiskerho pelasi viikon kolmannessa kolmen pisteen voittoon päättyneessä ottelussaan tasaisen vahvasti. Yasmine Madsen ja peräti kolmannen kerran peräkkäin hämeenlinnalaisten parhaana palkittu keskipelaaja Bettina Yli-Sissala johtivat kotijoukkueen pistenaisten tilastoa.

  Puijo Wolleyn kannalta ottelun ikävämmäksi tilanteeksi nousi tappion ohella toisessa erässä sattunut kanadalaishakkuri Natasha Calkinsin loukkaantuminen, kun hän satutti nilkkaansa tullessaan hyökkäyksestä alas.

  Bettina Yli-Sissala Hämeenlinnan Lentopallokerho: Pelimme ei ole ehkä enää niin ailahtelevaa. Pystyimme pitämään tasomme paremmin myös erien sisällä. Pystymme kyllä vielä joukkueena parantamaan peliämme. Kommunikointia ja yhteispeliä voimme yhä kehittää.

  Giovanni Torchio Hämeenlinnan Lentopallokerho: Olen iloinen. Joukkue pelasi keskittyneesti ja puolustimme tänään hyvin. Torjunnassa olemme olleet koko ajan aika hyviä, mutta viime aikoina olemme parantaneet paljon vastaanotossamme ja vastaanottohyökkäyksessä. Nyt jokainen ottaa myös todella hyvin puolustuksia.

  Hilkka Hujanen Puijo Wolley: Harmittaa tosi paljon. Tiesimme, mitä vastustaja tekee ja sieltä tuli juuri niitä juttuja kuin mitä olimme käyneet läpi. Emme pystyneet vastaamaan tänään sellaisella tavalla kuin olisimme halunneet.

  Jukka Lehtonen Puijo Wolley: Harmittaa totta kai, että hävisimme noin paljon pisteissä. Tulimme tänne voittamaan, mutta emme siinä onnistuneet.

  Lehtonen Calkinsin tilanteesta: Säikäyttäähän se aina. Hänellä on kyllä aika iso kipukynnys ja jo nyt pystyy varaamaan jalalle painoa. Toivottavasti ei ole mitään pahasti vialla, mutta totta kai tarkistamme, mikä tilanne on.

  MVP:t Bettina Yli-Sissala Hämeenlinnan Lentopallokerho ja Hilkka Hujanen Puijo Wolley.

  PROLibero: Emilia Joensalo Hämeenlinnan Lentopallokerho

  Yleisöä: 434

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä