lentiskauppa.com

 • Lentopallokerho aloitti ottelun vahvasti ja hankkiutui reiluun johtoon heti ottelun ensimmäisen erän alussa. Se myös onnistui avauserässä tasaisesti, kun sekä Natasa Sevarika, Yasmine Madsen että Nayara Ferreira tekivät laitahyökkääjien tonteiltaan neljä pistettä. Lopulta Loimua-areenan tulostaululla komeilivat kotijoukkueen 25-14-voittonumerot.

  Toinen erä alkoi OrPon viemänä, kun joukkue otti erän neljä ensimmäistä pistettä ja johti parhaimmillaan myös 4-8. Sen jälkeen Lentopallokerho pääsi erään paremmin mukaan ja tilanteessa 10-10 joukkueet olivat jo tasaisesti. Hämeenlinnalaiset ottivat 15-12-johdon, jolloin ottelussa nähtiin ikävä tilanne, kun OrPon yleispelaaja Arianna Pirv sai jonkinlaisen sairauskohtauksen ja joutui jättämään kentän kesken.

  - Hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi, mutta kaikki on kuitenkin ihan ok, kertoi OrPon manageri Mika Putkisaari koko Loimua-areenaa järkyttäneestä tapahtumasta.

  Lentopallokerho vei loppuerän 10-6 ja varmisti samalla toisen erän voiton.

  Kolmas oli lopulta ottelun tasaisin. Lentopallokerho johti kyllä erää koko ajan ja pääsi ottelupallotilanteeseekin numeroissa 24-21. OrPo tuli vielä pisteen päähän, mutta lopulta Sevarika iski pelille pisteen nelospaikalta.

  Giovanni Torchio Hämeenlinnan Lentopallokerho: Ensimmäinen erä oli todella hyvä, keskittyminen kentällä mainiota. Tytöt löysivät oikean rytmin joka osa-alueella. Toisen erän aloitimme virheillä, mutta olimme jo Pirvin ikävän tilanteen kohdalla 15-12-johdossa. Siinä oli pitkä tauko, mutta pelaajat olivat keskittyneitä ja hoitivat erän loppuun. Kolmannessa erässä hukkasimme hieman rytmiä syötössä, jossa teimme paljon virheitä, kuten myös hyökkäyksessä. Ainakin säästimme energiaa seuraavaan peliin ja oli tärkeää voittaa 3-0.

  Nayara Ferreira Hämeenlinnan Lentopallokerho: Tämä oli meille hankala ottelu lähteä, sillä edellinen ottelu oli meille vaikea ja hävisimme 3-1. Nyt jokainen teki hyvää työtä ja pelasi hyvin. Torstaina kaikkien pitää pelata paremmin yhdessä verrattuna sunnuntaihin. Viimeksi teimme siellä liikaa virheitä.

  Liisa Rinta-Tassi Oriveden Ponnistus: Pelasimme periaatteessa hyvin, mutta vastustaja oli vain parempi. Se meidän hyökkäyksemme ja kaiken muunkin ylös ja iski kovempaa. Ei siinä sen kummempaa.

  Alexandros Roussos Oriveden Ponnistus: Meiltä tämä oli huono peli, kuten viime kerrallakin täällä, vaikkakin tämä oli hieman parempi. Nyt meidän pitää etsiä virheemme ja ottaa toinen voitto kotisalissamme.

  Lentopallokerho: Ferreira 13/+7, Sevarika 12/+4, Madsen 9/+5

  OrPo: Rinta-Tassi 8/+4, Paloniemi 7/+1, Aronen 7/-1

  Ässäsyötöt 6-3, syöttövirheet 10-9, torjunnat 10-5, hyökkäys% 40-27, vastaanotto% 37-35

  MVP:t

  Lentopallokerho Ferreira, OrPo Rinta-Tassi

  Yleisöä 392

  Otteluisäntä Lammin Metallikaluste

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä