• Perjantaina 18.10. Kello 18.30 Lammin Hakkalan koulu täyttynee äärimmilleen kun Hämeenlinnan Lentopallokerho saa vieraakseen Puijo Volleyn. Lentiskerho jatkaa näin viime vuosien tapaan maakuntamatkailua ja tarjoaa myös uusille katsojille mahdollisuuden tutustua huippulentopalloon.

  Puijo Volleyn kausi ei ole alkanut ruusuisesti kun se ei lähtenyt kovien hankintojen tielle vaan joukkue koostuu oman kulmakunnan pelaajista. Toki yksi ulkomaalaishankinta joukkueesta löytyy kun passariksi kutsuttiin loistava kanadalainen Nikki Cornwall. Kuopiolaisseuralla ei ole neljästä ottelusta vasta kuin yksi erävoitto.

  Puijo Volleylla on kuitenkin mestarismiehet valmentajina, joten kauden edetessä moni vastustaja voi vielä yllättyä. Päävalmentajana Hämeenlinnalaisille tuttu Jukka Lehtonen ja hänen apunaan Henrik Kosonen.
  Joukkueesta löytyy myös kaksi Hämeenlinnassakin lentisoppeja hankkinutta pelaajaa, Silja Kosonen ja Riikka Koivusaari.

  Lentiskerho on aloittanut liigapelit kohtuullisen hyvin kun neljästä ottelusta se on voittanut kolme ja yksi tappio tuli eränumeroin 2-3. Ensimmäiset pelit eivät ole olleet Lentiskerholle helppoja. Joukkuetta rasittaa raskaat loukkaantumiset ja aloituskuusikko on vaihdellut pelistä toiseen.

  Lentiskerhon tähdeksi ja yleisön suosikiksi on noussut Olly Okaro. Lisäksi joukkueeseen liittyi viime viikolla argentiinalainen keskipelaaja Victoria Tosi. Jälleen Lentiskerhon aloituskoostumus voi elää kun myös sairastuvalta odotetaan paluuta kentälle.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä