• Hämeenlinnan Lentiskerho kärsi perjantai-iltana kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun Elenia-areenassa vieraillut LP Viesti haki voiton erin 0–3 (11–25, 19–25, 20–25).

Tällä viikolla kokoonpanostaan Suvi Kokkosen menettäneen Lentiskerhon pelaajatilanne meni entistä huonommaksi avauserässä, kun pirteästi alkukauden aikana esiintynyt Netta Hyttinen loukkaantui. Hyttinen loukkasi nilkkansa torjuntahypyn alastulossa, eikä pystynyt jatkamaan ottelua.

Essi Hirvioja tuli avauserässä Hyttisen tilalle ja toiseen erään Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia pyöritti kuusikkoaan uuteen uskoon. Hakkuri Oluoma Okaro siirtyi yleispelaajaksi ja toinen keskipelaaja Victoria Tosi hakkuriksi. Toiseksi keskipelaajaksi tuli Laura Laukkanen.

LP Viesti karkasi ensimmäisessä erässä heti alussa, mutta kahdessa jälkimmäisessä erässä peli pysyi paljon tiukempana. Lentiskerho johti eriä niiden alkupuolella, mutta LP Viestin kovuus tuli esiin erien lopussa, ja vierasjoukkue pääsi kotimatkalle 3–0-voiton kera.

Okaro oli hämeenlinnalaisten tehokkain pelaaja. Hän iski hakkurin ja yleispelaajan paikalta 13 (-2) pistettä. Roosa Heikkiniemi ylsi kahdeksaan ja Karoliina Friberg seitsemään pisteeseen.

Vieraiden tehokkain pelaaja oli virolaisyleispelaaja Anu Ennok (11/+9) ennen joukkueen hakkuria Katarina Pilepiciä (10/+6).