• Lentiskerho ei onnistunut ottamaan pisteitä keskiviikon vierailultaan Salohalliin. Kotijoukkue LP Viesti oli Kerhoa parempi neljän erän taistelun jälkeen numeroin 3-1 (28-30, 25-17, 25-15, 25-18).

Vierasjoukkueen kannalta parasta peliä nähtiin ensimmäisessä erässä, jossa se otti kovan luokan taisteluvoiton. Toisesta erästä lähtien kotijoukkue LP Viesti oli kuitenkin vahvempi ja marssi hakkurina Iina Andrikopouloun johdolla otteluvoittoon.

Myös Lentopallokerhon tehokkain pelaaja oli hakkuri. Yasmine Madsen teki salolaisia vastaan 19 pistettä +15 pisteen tehoilla.

Hämeenlinnalaisten kannalta ikävää ottelussa oli tappion ohella myös Michaela Madsenin loukkaantuminen. Keskipelaaja Madsen joutui jättämään ottelun kesken toisessa erässä.

Kerhon passari Jenna Ylivainio harmitteli tappiota.

- Totta kai häviö harmittaa, mutta ensimmäiseen erään voimme olla tyytyväisiä. Saimme hyökättyä hyvin ja vastaanotto toimi. Toisessa erässä meille tuli pieniä notkahduksia, emmekä päässeet enää takaisin yhtä hyvään peliin. Salo tuli kovaa, Ylivainio sanoo.

Passarin mielestä Lentopallokerhon peli on mennyt viime aikoina eteenpäin.

- Parissa viime pelissä on tuntunut, että kentällä on hyvä henki. Vaikka on tullut notkahduksia, olemme koko ajan kentällä yhdessä.

Ylivainion mielestä prosessi on menossa oikeaan suuntaan.

- Joka pelissä otamme askeleen eteenpäin, vaikka tänään hävisimmekin. Ensimmäisessä erässä peli oli parempaa kuin esimerkiksi viime pelissä, Ylivainio muistutti..