• HPK on tehnyt yhden vuoden sopimuksen keskitorjuja Daniela Öhmanin kanssa. 20-vuotias maajoukkuepelaaja siirtyy Hämeenlinnaan LP Kangasalasta.

  Daniela Öhman on Suomen keskipelaajien aatelia. Hän vakiinnutti tänä kesänä paikkansa naisten maajoukkueen aloituskuusikossa Laura Pihlajamäen rinnalla.

  Tamperelainen liittyy uudesta seurasta huolimatta melko tuttuun joukkueeseen, sillä maajoukkueessa pelasivat HPK-naisista myös Saana Koljonen, Salla Karhu, Yasmine Madsen ja Suvi Kokkonen. Maajoukkuetuttu on myös joukkueenjohtaja Michaela Madsen.

  – Joukkueessa on monta tuttua ja hyvää pelaajaa. Olen ollut muutamissa treeneissä, ja ulkomaalaispelaajatkin vaikuttavat hyviltä. Vaikuttaa tosi hyvältä porukalta pelillisesti ja muutenkin, Öhman kokee.

   

  Öhman haki pelipaikkaa ulkomaille jo täksi kaudeksi, mutta tarpeeksi houkuttelevaa tarjousta ei tullut.

  – Ei ollut kehittävämpiä vaihtoehtoja tarjolla kuin Suomen liiga, mutta ei tässä ole vielä kiire mihinkään. Vertailtaessa suomalaisjoukkueita HPK:n kokonaisuus ja varsinkin valmennus kiinnosti eniten. Olen kuullut paljon hyvää Lucasta (Chiappini), joten opin häneltä varmasti paljon uutta, Öhman odottaa.

  Nuori keskitorjuja on tehnyt läpimurtoa jo kahden kauden ajan, mutta nyt hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan on murtautua Suomen eliittiin ja ammattilaiseksi Eurooppaan.

  – Tietysti haluan kehittää pelaajana kaikkia osa-alueita niin, että kauden päätteeksi olisi mahdollisuus löytää pelipaikka ulkomailta. Toivottavasti pystymme joukkueena esittämään hyvää lentopalloa. Konkreettinen tavoite on varmasti mestaruus.

   

  Öhman on HPK-naisten alkavan kauden mestaruusliigajoukkueen toistaiseksi viimeinen, kahdestoista pelaaja. 184-senttisen Öhmanin myötä HPK:lla on kolme tasokasta keskitorjujaa.

  – Haimme yhtä keskipelaajaa, ja hän on kuitenkin maajoukkuetasoa. Joukkue on nyt käytännössä valmis ja uskoisin, että kilpailukykyinen, kertoo toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki.

   

  HPK kaudella 2017–18:

  Passarit: Chloe Collins, Maria Tuominen.

  Hakkuri: Suvi Kokkonen.

  Yleispelaajat: Salla Karhu, Laura Baggi, Vicky Savard, Silja Kosonen.

  Keskitorjujat: Yasmine Madsen, Eveliina Smolander, Daniela Öhman.

  Liberot: Eveliina Rautiainen, Saana Koljonen.

  Päävalmentaja: Luca Chiappini.

  Apuvalmentajat: Sami Stenius, Matteo Pentassuglia.

  Joukkueenjohtaja: Michaela Madsen.

  Tagit: pelaajasiirrot  tiedotteet  Daniela Öhman  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä