• Bettina Yli-Sissalan lentopalloura etenee askel askeleelta nopealla tahdilla. Bettinan vanhemmat veivät tytön seitsemän vuotiaana Alajärven Ankkureiden harjoituksiin ja samalla kipinä lentopalloon syttyi. Ankkureista tie johti Kuortaneen urheiluopistoon. Kuortaneen joukkueessa Bettina pelasi 1-sarjaa. Lisäksi kokemusta karttui U19 maajoukkueleirillä vaikka otteluihin Bettinaa ei nimettykään.

  Seuraavaksi Yli-Sissala valittiin Nurmon Jymyn A-tyttöjen joukkueeseen. Samalla Bettina pääsi ensimmäisen kerran näyttämään taitojaan Jymyn liigajoukkueessa. Viime kauden Yli-Sissala pelasi Pölkky Kuusamon riveissä. Siellä tuli kokemusta ulkomaalaisten huippupelaajien joukossa rutkasti. Kovatasoisessa joukkueessa nuori Bettina pääsi pelaamaan 6 kokonaista ottelua ja useita hetkiä vaihtopelaajana.

  Nyt 19-vuotias 180 senttinen keskipelaaja Bettina Yli-Sissala aloittaa Lentiskerhossa ja haluaa kehittyä niin pitkälle kuin vain on mahdollista.
  - Olen erittäin motivoitunut harjoittelemaan kovaa ja uskon, että Matteo voi antaa minulle paljon uutta tietoa ja osaamista.
  - Kiinnostuin keskipelaajan rooliin jo nuorena tyttönä ja siinä kiehtoo monipuolisuus.
  - Mielestäni nopeus ja räjähtävyys ovat vahvuuteni ja sitä tarvitaan keskipelaajalta.
  - Parhaat kiksit tulee hyvästä torjunnasta vaikka myös tykkään nopeista hyökkäyksistä.
  - Kun minua pyydettiin Lentiskerhoon niin sitä ei tarvinnut pitkään harkita kun päätös syntyi, summaa Bettina Yli-Sissala.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä