• Jalat kohti bussin kattoa, musiikki pauhaa korvilla ja pelifiilis kutittelee korvien välissä. Facebookia selaillessa huomio kiinnittyy Mestaruusliigan jakamaan videoon, Hurrikaanin tekemään mannequin-haasteeseen. Videon yhteydessä oli teksti, jossa haastettiin muutkin joukkueet tekemään kyseinen haaste. Kiitos haasteesta! Huippu idea! 

  Vakuuttavat Hurrikaanin paikoilleenjähmettyneet pelaajat saivat hymyn huulille ja mielikuvitus alkoi laukata; miten me toteuttaisimme haasteen? Nappasin screenshotin puhelimen näytöstä ja pamautin sen joukkueemme WhatsApp-ryhmään ja kysyin, että otammehan haasteen vastaan. Myöntävät vastaukset täyttivät ryhmän, mutta nyt oli aika siirtää mannequin hetkeksi syrjään ja keskittyä peliin. 

  Pelin jälkeen edessä oli kaksi päivää lepoa, mutta myös kuusi tuntia bussimatkustusta. Kolme sarjapistettä tuliaisina sai hymyn huulille ja hyväntuulinen puheensorina täytti bussin. Kotimatkalla selviteltiin parisuhdeasioita, nukuttiin ja luettiin kirjoja, mutta sekaan mahtui myös hieman mannequin-haasteen ideointia.  Hämeenlinnassa oltiin myöhään illalla, jolloin suunta itse kullakin taisi olla untenmaille ja kohti sunnuntain isänpäivää. Ensin kuitenkin piti kaivaa autot esille hienoisen lumipeitteen alta ja skrapata ikkunat.. 

  Maanantaina arki alkoi töiden parissa, mutta treeneistä oli vielä vapaata. Ohjelmassa olikin pitkät WhatsApp-keskustelut Misun kanssa ideoiden manneque-haasteen kuvaamista ja sen toteuttamista. Yhteinen punainen lanka alkoi löytyä ja pyysimme vielä joukkueelta ideoita ja mielipiteitä. 

  Tiistaina aamupuntilla ideat saivat tuulta siipien alle ja pelaajille alkoi löytyä roolit haasteeseen. Haasteemme tarinaksi keksittiin videopalaveri, mutta kuitenkin pelaajista vain kolme on selvinnyt palaveriin asti. Minne loput jäivät? Se selviää, kun käyt tsekkaamassa haastevideon

  Videon edetessä pelaajat löytyvät yksi kerrallaan ja halusimme vielä lisätä toisen "kuvan", joka oli hetki ennen harjoitusten alkamista. Kuka nyt ei haluaisi tietää, mitä pukuhuoneessa silloin tapautuu? Avasimme myös näin ollen ensimmäistä kertaa julkisesti pukuhuoneemme sisältä päin! Olemme saaneet Elenia-Areenalta ihan ikioman pukuhuoneen, joka on myös maalattu joukkueen väreihin sopiviksi. 

  Itse kuvaamiseen saimme ulkopuolista apua Misun koulukavereilta, jotka tekivät huikeaa työtä ja saatiin heti toisella kerralla koko haaste purkkiin! Iso kiitos vielä heille! Jääköön se kuitenkin salaisuudeksi, että minkä takia ensimmäinen otos jouduttiin keskeyttämään ja aloittamaan alusta. Kaikilla kuitenkin pokka piti ja saimme koko homman purkkiin, vaikka sitä jokainen taisi jossain kohtaa hieman epäillä. 

  Haasteen tekeminen oli hauskaa ja oli ihan huippua saada suunnitella ja toteuttaa se yhdessä koko porukalla!  

  Tämä viikko on poikkeuksellinen, sillä meillä ei ole yhtään peliä. Seuraavan kerran pelaamme ensi viikon perjantaina Elenia-Areenalla Pölkkyä vastaan. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, annetaan Sallan kertoa siitä sitten lähempänä. Vaikka pelipäivää ei tällä viikolla olekaan, kulutamme lähes joka ilta Elenia-Areenan lattiaa lukuisilla syöksyillä, hypyillä ja kaatumisilla. Myös Kantolan KunnonSalin painot saavat kyytiä muutamaan otteeseen! 

   

  Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

  Terkuin Eve #14

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä