• Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa viikon toisen Mestaruusliigan ottelunsa lauantaina, kun se matkustaa Oriveden Ponnistuksen vieraaksi. Ottelu alkaa Oriveden liikuntahallissa kello 17.

  Lentiskerho pääsee lauantain otteluun hyvässä vireessä. Sillä on takana kaksi Mestaruusliigassa otettua voittoa, vieraissa Puijo Wolleyta ja kotona LiigaPlokia vastaan, joiden välissä se taisteli mainiosti CEV Cupissa Tshekissä, vaikka ottelu 3-2-tappioon päättyikin.

  Hämeenlinnalaisten päävalmentaja Matteo Pentassuglia odottaa lauantain ottelusta hankalaa, vaikka hänen oman joukkueensa peli on ollut viime peleissä hyvällä tasolla.

  - Peli on hankala ensinnäkin siksi, että pelaamme Orivedellä ja toisekseen sen vuoksi, että tässä sarjassa jokainen ottelu on taistelu. Tuloksen eteen pitää taistella kunnolla joka kerta. OrPo tarvitsee tällä hetkellä pisteitä, joten se antaa kentällä varmasti kaikkensa, Pentassuglia sanoo.

  Niin tosin antaa Lentiskerhokin.

  - Meillä on takana kolme hyvää tulosta. Niiden ansiosta uskomme itseemme enemmän ja olemme näyttäneet, mihin pystymme. Varsinkin CEV Cupissa ja LiigaPlokia vastaan pelasimme hyvää peliämme ja silti meille jäi paljon parannettavaa, valmentaja jatkaa.

  Italialaisen mukaan Lentiskerhon nousu alkoi jo vierasottelussa Puijoa vastaan.

  - Pelasimme siellä muutaman negatiivisen tuloksen jälkeen ja pääsimme Kuopiossa takaisin positiivisen puolelle. Tshekin-matka puolestaan osoitti meille, että teemme oikeita asioita ja meidän pitää vain jatkaa töiden tekemistä. Tärkeintä on luottaa itseensä. Jokaisen pelaajan on ymmärrettävä, että hän on tärkeä osa joukkuetta ja jatkaa töiden tekemistä niin kuin tähän asti, valmentaja kiittelee joukkuettaan.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä