• Hämeenlinnan oma tyttö Nelly Kinnunen palaa takaisin Lentiskerhon paitaan. 

  Vaikka Kinnusen lentopalloura ei ole ollut pitkä, on se ollut varsin nousujohteinen. Hän vaihtoi jalkapallon lentopalloon 16-vuotiaana. Hämeenlinnassa kehitys oli Jukka Paakkolan ja Anna Kilpisen opissa nopeaa, niinpä tie veikin pian jo haastajaleirin kautta Kuortaneen urheilulukioon ja U19-tyttöjen maajoukkueeseen. Kuortaneella huima kehitys jatkuin naisten maajoukkuekäskijän Nikolas Buserin opissa.

  Lue myös Nellyn haastattelu parin vuoden takaa Kaupunkiuutisista (8.4.2022) » https://www.hameenlinnankaupunkiuutiset.fi/paikalliset/4822061

  Viime kaudella Nellylle aukesivat jo Mestaruusliiga-kentät LiigaPlokin riveissä. Pihtiputaalla 185 senttinen keskitorjuja pelasi 14 Mestaruusliigan ottelussa tehden 26 pistettä. 

  — Odotan tulevalta kaudelta hyviä treenejä ja pelejä sekä kehittymistä joukkueena ja yksilönä. On mahtavaa päästä pelaaman kasvattajaseurassa. Meillä on tosi kivan oloinen joukkue kasassa ja odotan jo innolla, että treenit ja kausi alkaa!

  — Mun vahvuuksia ovat torjuntapelaaminen ja periksiantamattomuus. Eniten haluisin kehittää ja monipuolistaa hyökkäyspelaamista.

  Lentopallokerhon tuore päävalmentaja Andrea Carasi uskoo nuoren hämeenlinnalaisen kehityksen jatkuvan edelleen.

  — Nelly on hyvä ja monipuolinen urheilija, ahkera ja tavoitteellinen harjoittelija, juurikin sopiva palanen täydentämään joukkuettamme. Hän voi tuoda meille mitä me tarvitsemme ja koska hän haluaa haastavan ympäristön, me voimme tarjota hänelle mitä hän tarvitsee. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä