• Hämeenlinnan Lentopallokerho kiittää ystäviään ja tukijoitaan kokemusrikkaasta kaudesta. Yhteistyökumppanit, olette antaneet meille tärkeät rakennuspalikat menestykseen. Kannattajat ja tukijat ympäri maailman – tukea on tullut yllättävän monelta taholta. Kiitos siitä! 

  Kaksi hopeamitalia päättyneellä kaudella on kova saavutus. 20 mitalia 21 viimeisen kauden aikana – siihen ei ole pystynyt mikään muu joukkue. 

  Olemme nöyrästi ylpeitä saavutuksistamme! Siitäkin huolimatta menestysnälkää ja parannettavaa jäi. Ja tulemme tekemään sen taas hämeenlinnalaisella pieteetillä. Tulevan kauden rakentaminen on alkanut. 

  Ole sinäkin mukana ja hanki suuren suosion saanut kausari ensi kaudeksi.

   

  JOTTA TOTUUS EI UNOHTUISI 

  Hämeenlinnan Lentopallokerho ylitti odotukset. Siitä suuri kiitos kuuluu ennen kaikkea joukkueelle ja toiseksi meihin uskoville yhteistyökumppaneille. On tärkeätä, että taustajoukot luottavat seuran tekemiseen. 

  Lentiskerho lähti nyt päättyneeseen pelikauteen ajatuksella, että jälleen kerran rakennetaan joukkue, joka tukee kotimaisten nuorten pelaajien kehittymistä. Onnistuimme siinä osittain. Useat loukkaantumiset kuitenkin sotkivat tämän ylevän tavoitteen. Kauden aikana ei ollut mitään mahdollisuutta hankkia uusia kotimaisia huippupelaajia, jotka lisäisivät tulevien tähtien itseluottamusta. Mutta saimme huippuhyviä ulkomaan apuja niin tuurilla kuin tarkan skauttaamisen perusteella. 

  Tavoitteena oli pääsy mitalipeleihin. Se tavoite täyttyi. Suomen mestaruudestakin jäimme vain ehkä yhden erävoiton päähän. Ensimmäisessä finaalissa voitto oli jo lähes varma. Turha on jossitella. Totuus on, että kun taistelimme tiemme finaalipeleihin, se oli jo sankariteko. Pelikausi oli meille äärimmäisen vaikea ja raskas. Maailman parhaan turnauksen Mestarien liigan pelit söivät energiaa ehkä liian paljon, mutta vastapainoksi antoi unohtumattomia kokemuksia tärkeille pelaajillemme. 

  Meidän vaikeutemme eivät tietenkään vähennä tippaakaan LP Viestin Suomen mestaruutta. Lämpimät onnittelut Salon joukkueelle. Jos katsoitte viime viikon perjantain TV-lähetystä, niin siinä nallekarhumainen Tomi Lemminkäinen sanoi, että heidän tekemisen lähtökohta on jatkuvuus — sama valmentaja ja lähes sama joukkue vuodesta toiseen. Määrätietoista ja kunnioitettavaa toimintaa. Ehkä se oli tärkein tekijä ja viimeinen niitti mestaruuteen.

  Me menetimme yllättäen tärkeässä joukkueen rakentamisvaiheessa päävalmentajamme viime kesäkuussa. Hämeenlinnan Lentopallokerho antoi nuorelle Matteo Pentassuglialle mahdollisuuden edetä nopealla tahdilla loistavaksi valmentajaksi. Matteo kiitti ja teki miehen työn jatkuvien muutosten sekä suurten vaikeuksien keskellä. Uusi valmentaja ja lähes täysin uusi joukkue. Toki Matteokin teki virheitä, mutta enimmäkseen oikeita asioita. Annamme miehelle kiitettävän arvosanan ja ennakoimme hänen tulevaisuuden tulevaisuus olevan auvoinen.

  Jos joukkue olisi säilynyt koko kauden terveenä niin lopputulosta voi vain arvailla. Nyt on syytä tehdä tarkka analyysi siitä, miksi joukkueessa oli ennätysmäära loukkaantumisia. Matteo jatkaa nyt työtään Hämeenlinnan Lentopallokerhossa yhdessä Sami Steniuksen kanssa ja tavoitteet eivät ole muuttuneet.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä