•  

  Lentiskerho on aloittanut harjoituspelit ja on kohdannut kahteen otteeseen rakkaan vihollisen OrPon. Orivedellä Lentiskerho voitti 4-0 ja Hämeenlinnassa pelattiin tasan 2-2. 

  Kovin suuria johtopäätöksiä otteluista ei kannata tehdä. Molemmilta joukkueilta puuttui avainpelaajia ja otteluissa testattiin erilaisia lentopallohienouksia tuloksesta piittaamatta. Lisäksi otteluihin keskittyminen ei ollut tärkeässä asemassa. 

  Väheksymättä ketään pelaajaa voidaan kuitenkin nostaa muutamia asioita pinnalle. Orivedellä Emmi Riikilä osoitti vahvaa kuntoaan tekemällä hyökkäyspisteet 23/+15 ja vastaanotossa 24 suoritusta 29% tarkkuudella. Toisen yleispelaajan Tuuli Tuomisen tappopisteet 11/+3 ja vastaanotto 28 suoritusta ja 39 prosentin tarkkuus kertovat onnistuneesta illasta nuorelta pelaajalta. Hakkuri Yasmine Madsenin lukemat olivat 20/+7. Passarit Erica Di Maulo ja Jenna Ylivainio vuorottelivat ottelussa.  

  Hämeenlinnassa pelattiin tasan. OrPo vei kaksi ensimmäistä erää ja Lentiskerho kaksi viimeistä. Jälleen Tuuli Tuominen teki hyvää jälkeä kentällä 15/+5 ja vastaanotto 21/33%. Emmi Riikilä 12/+1 mutta vastaanotossa syntyivät huippulukemat 37/59%. Hakkuri Yasmine Madsenin lukemat 16/+8. Myös keskipelaaja Daniela Öhman ylsi hyvään suoritukseen 14/+5 ja kolme torjuntaa. 

  Passarit Erica Di Maulo ja Jenna Ylivainio vuorottelivat molemmissa otteluissa. 

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä