•   Sekavan pelin voitti vierasjoukkue OrPo erin 2-3 (26-24, 20-25, 25-21, 25-27 ja 13-15). Lentiskerho syyllistyi tiukoissa paikoissa pehmoiluun. Ottelu oli kauttaaltaan tasainen. Molemmilla joukkueilla oli hyviäkin hetkiä mutta myös liikaa takkuilua. 

    Kerhon hyökkääjät iskivät liikaa palloa OrPon hyvään seinään ja oma torjunta taisi olla risuaitaa. Ottelu oli molemmille liigan ensimmäinen ja paljon opittavaa on vielä edessä. Molemmilta joukkueilta puuttui vielä ulkomaan apuja. Lentiskerhon tuorein hankinta Olena Leonenko kävi kentällä vain taktisen vaihdon ajan ja pelaajan todellinen osaaminen nähtäneen tulevissa peleissä.

    Paremmin taistellut OrPo ansaitsi voittonsa. 

    Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia

    “Tämä oli tyyppiesimerkki kauden ensimmäisestä pelistä. Peli kylläkin ailahteli laidasta laitaan. Kahdessa ensimmäisessä erässä olimme jo voittamassa erää mutta OrPo nousi rinnalle .ja toisessa erässä ohi. Tämä ottelu osoitti sen millaisten asioiden kanssa pitää tehdä töitä”. 

    Joukkuepelin suhteen jotkut asiat sujuivat hyvin mutta paljon pitää tehdä myös töitä. 

    Oriveden valmentaja Sotiris Gkotsis onnitteli hämeenlinnalaisia hyvästä pelistä; 

    “Olen iloinen ja tyytyväinen voittoon. Peli oli kova ja jännittävä kauden aloitukseksi. Pelaajat olivat mukana täydestä sydämestä ja antoivat kaikkensa. Torjuntatyömme oli erittäin hyvää mutta neljännessä ja viidennessä erässä voitetut hyökkäyspisteet ratkaisivat pelin”. 

    Ottelun avainpelaajia olivat OrPon keskipelaaja Kaisa Nyman ja Lentiskerhon passari Erica Di Maulo. Palkinnot heille jakoi Oma Sp:n Anu Iso-Kokkila-Vähänen. 

    Erica Di Maulo

    “Oli todella hienoa päästä vihdoin pelaamaan. Peli oli rankka mutta siitä jäi hyvä fiilis”. 

    Kaisa Nyman

    “Aikamoinen aloitus kaudelle. Olemme kuitenkin pelanneet vasta elokuusta lähtien yhdessä. Peli oli tiukka mutta fiilis oli koko ajan hyvä”. 

    Pistekisa

  3. Di Maulo Kerho 

  2. Saara Holm OrPo 

  1. Yasmine Madsen Kerho 

  PROlibero Brianna Doehrman Kerho. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä