• OrPo oli tyly vieras toisen kerran noin kuukauden aikana Hämeenlinnassa. Loimua-areenassa vieraillut OrPo kaatoi Hämeenlinnan Lentopallokerhon suoraan kolmessa erässä ja nousi samalla sarjataulukossa kotijoukkueen edelle neljänneksi.

Hämeenlinnan Lentopallokerho­­–OrPo 0–3 (23–25, 24–26, 14–25)

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat numeroiden valossa tiukkoja, mutta vierasjoukkue oli ratkaisuhetkillä vahvempi. Kolmas puolestaan ratkesi heti alussa, kun OrPon syöttöpeli sai kotijoukkueen vastaanotto hajalle ja ero repesi suureksi.

Giovanni Torchio Hämeenlinnan Lentopallokerho: En odottanut tällaista esitystä tai tulosta. Meillä ei ollut pelissä oikein rytmiä koko illan aikana. Kahdessa ensimmäisessä erässä teimme virheet vastustajan kannalta oikeissa paikoissa. Kolmannessa erässä meillä oli heti ensimmäisessä rotaatiossa vastaanottovaikeuksia ja se vaikutti itseluottamukseemme.

Vera Klimovitsh Hämeenlinnan Lentopallokerho: Ensimmäisessä ja toisessa erässä meillä oli hyvää taistelua, mutta teimme liian paljon virheitä. Kolmannesta erästä ei olekaan oikein kommentoitavaa.

Nikolaos Gitzekos OrPo: Emme pelanneet tänään hyvin, mutta kolme pistettä olivat meille tosi tärkeitä, koska pelasimme todella huonosti Puijoa vastaan. Voitto oli nyt tärkein asia.

Ariana Pirv OrPo: Tiesimme, ettei pelistä tule helppoa. Emme olleet päässeet harjoittelemaan paljon, koska pelejä on paljon. Annoimme paljon painetta syötöllä ja torjunta-puolustuspelimme toimi.

Hämeenlinnan Lentopallokerho­–OrPo

0­–3 (23–25, 24–26, 14–25)

Hämeenlinnan Lentopallokerho: Madsen 11/+7, Ylivainio 8/+6, Klimovich 7/+4

OrPo: Pirv 20/+8, Mursula 9/+7, Aronen 9/+2

Ässäsyötöt 6­–9, syöttövirheet 7–­10, torjunnat 6–­4, hyökkäys% 36­–43, vastaanotto% 38–29