• Hämeenlinnan Lentopallokerho otti perjantaina kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa kaatamalla Lammin liikuntakeskuksessa sarjatulokkaan Puijo Wolleyn. Lentiskerho joutui tekemään voittonsa eteen täyden työn ja yksi sarjapiste lähti myös vieraiden matkaan. Voitto kääntyi lopulta Kerholle numeroin 3-2 (25-14, 18-25, 25-20, 20-25, 15-7).

Kotijoukkue otti Lammilla avauserän komentoonsa heti alussa ja pysyi erän puolivälin tienoille pienessä johdossa. Erän loppupuolella Lentiskerho karkasi reilumpaan johtoon ja vei erän nimiinsä lopulta pistein 25-14. Kotijoukkueen tehokkain avauserässä oli Oluoma Okaro. Hakkuri sai tililleen 7/+6 pistettä. 200. liigaotteluaan pelaava Karoliina Friberg onnistui neljän pisteen verran.

Toinen erä oli hämeenlinnalaisittain hankala. Se johti erää vielä 10-8, mutta Puijo Wolley karkasi passarinsa Nikki Cornwallin syöttövuorolla 10-15-johtoon ja piti johtoasemansa loppuun asti. Kotijoukkueen näkökulmasta avauserään muuttui eniten se, että omien suorien virheiden määrä nousi viidestä yhteentoista.

Tasainen kolmas erä päättyy lopulta kotijoukkueen voittoon 25-20. Friberg pääsi painamaan vastapalloksi nousseen eräpallon Puijo Wolleyn lattiaan ja varmisti samalla hämeenlinnalaisille perjantai-illasta ensimmäisen pisteen.

Neljäs erä oli kotijoukkueelle taas hankalampi. Puijo Wolley puolusti vahvasti ja karkasi ansaitusti reiluun johtoon. Lentiskerho käväisi vielä muutaman pisteen päässä, mutta vierasjoukkue repäisi uudelleen, eikä kotijoukkue onnistunut siihen vastaamaan. Kuopiolaiset varmistivat liigahistoriansa ensimmäisen sarjapisteen ottamalla neljännen erän nimiinsä 20-25.

Lentopallokerho karkasi nopeasti viidennessä erässä reiluun johtoon. Puijo kiristi lopussa, mutta voitto ja toinen sarjapiste tuli lopulta Kerholle numeroin 15-7. Netta Hyttinen päätti ottelun nelospaikan hyökkäyksellään.

Lentiskerhon tehokkain pelaaja oli hakkuri Oluoma Okaru (27/+13). Vieraiden pisteykkönen oli Kerhossakin aikanaan pelannut Riikka Koivusaari (12/+3).