• Hämeenlinnan Lentopallokerho pääsee pitkästä aikaa pelaamaan kotisalissaan Loimua-areenassa, kun joukkue saa sunnuntain Mestaruusliiga-kierroksellaan vastaansa LP-Vampulan. Ottelu alkaa sunnuntaina 6. helmikuuta kello 18.30.

  Hämeenlinnalaiset saivat perjantai-iltana iloisia uutisia, kun Etelä-Suomen aluehallintovirasto helpotti Kanta-Hämeen yleisötapahtumien kokoontumisrajoituksia ja Loimua-areenassa on jo sunnuntaina käytössä puolet hallin istumapaikkakapasiteetista. Yleisö pääsee siis jälleen seuraamaan suosikkiensa edesottamuksia myös paikan päällä!

  Lentopallokerho avasi uuden liigavuoden viime viikonloppuna Helsingissä ja otti pienten alkuvaikeuksien jälkeen Helsinki Volleysta täyden pistepotin erin 3–0. Myös LP-Vampula pääsee sunnuntain kierrokselle itseluottamusta uhkuen, sillä joukkue kaatoi edellisessä ottelussaan sarjan kärkikolmikossa runkosarjan voitosta yhä tiukasti taistelevan LP Viestin.

  Sarjataulukossa Lentopallokerho ja LP-Vampula ovat kuudentena ja kahdeksantena. Kaksi peliä enemmän pelanneet huittislaiset ovat Lentopallokerhoa perässä kolme pistettä.

  Kotijoukkueen passari Jenna Ylivainio odottaa sunnuntaina liigaottelusta hyvää ottelua.

  – Pitkästä aikaa päästä kiva päästä pelaamaan kotipeliä, ja nyt saamme taas yleisökäin paikalle, joten varmasti hyvä peli on tulossa. Meille on tullut uusia pelaajia, ja hekin pääsevät koko ajan paremmin mukaan peliin. Odotan kyllä sunnuntaita innolla, Ylivainio myöntää.

  Nimenomaan yleisön saaminen mukaan katsomoihin on passarin mielestä hienoa.

  – Kyllähän se tuo peliin tiettyä tunnelmaa. Vaikka sen taakse ei voi aikaisemmissa peleissä mennä, on yleisön edessä pelaaminen kuitenkin erilaista ja tuo peliin fiilistä.

  Lentopallokerho on päässyt harjoittelemaan koronataukonsa jälkeen aina viikon yhtä ottelua varten. Ylivainion mielestä se myös näkyy.

  – Uudet pelaajat pääsevät koko ajan peliin kiinni, ja peli on mennyt muutenkin treeneissä eteenpäin. Toivottavasti saamme tuotua samat jutut myös pelikentälle, mitä olemme treeneissä  hioneet.

  LP-Vampulaa vastaan korostuu Ylivainion mielestä sitkeys.

  – Meidän pitää jaksaa puolustaa, torjua ja taistella palloista ihan loppuun asti. LP-Vampulakin taistelee Salo-voittonsa jälkeen varmasti kovaa, joukkueella on varmasti hyvä fiilis päällä, hämeenlinnalaiskasvatti uskoo.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP Vampula sunnuntaina 6. helmikuuta Loimua-areenassa kello 18.30. Ottelu on seurattavissa myös Ruutu+-palvelussa.

   

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä