lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho ei yltänyt parhaimmilleen lauantaina pelatussa Finnish Teknikum Cupin välierässä Kuusamon Pölkkyä vastaan. Tasaisen varmasti pelannut Pölkky otti hämeenlinnalaisista nopeaan tahtiin 3–0 (25–13, 25–15, 25–11) ja eteni ansaitusti sunnuntaina Kaupissa pelattavaan loppuotteluun.

  – Meillä oli isoja ongelmia vastaanotossa. Vastustaja syötti hyvin. Yritimme sekoittaa rotaatiota ja vaihtaa yleispelaajien paikkoja ongelmien ratkaisemiseksi. Emme kuitenkaan päässeet missään vaiheessa rytmiin, sillä virheiden lukumäärä oli liian iso, myönsi Lentopallokerhon päävalmentaja Giovanni Torchio ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

  Lentopallokerhon kokoonpanossa oli lauantaina kolme uutta pelaajaa, joista serbialainen yleispelaaja Natasa Sevarika ja kroatialainen hakkuri Maja Burazer olivat heti avauksessa. Koronaepidemiasta kärsinyt joukkue ei kuitenkaan ehtinyt saamaan kuvioitaan kuntoon kolmessa koko joukkueen voimin käydyssä harjoituksessa.

  – Miesten ja naisten lentopallossa on eroa. Muutama uusi pelaaja istuu nopeasti miesten joukkueissa kokoonpanoon, mutta naisten joukkueet tarvitsevat enemmän aikaa. Uskon, että olemme valmiimpia kolmen neljän viikon harjoittelun jälkeen, Torchio luottaa.

  Bettina Yli-Sissala teki Lentopallokerholle seitsemän ja Nayara Ferreira, Burazer ja Vera Klimovich kuusi pistettä. Pölkky Kuusamon ja koko ottelun tehopelaaja oli Julie Lengweiler (15/+14).

  Lentopallokerho jatkaa Mestaruusliiga-kauttaan ensi lauantaina Helsinki Volleyn vieraana.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä