• Koska viime sunnuntain WoVo peli on saatu pakettiin ja keretty levätä parien treenien merkeissä niin itsenäisyyspäivän iltana on aika joukkueen hypätä yöjunaan nokka kohti Rovaniemeä. Lentopallonaiset siellä odottelevat varmasti jo sormet syyhyten, että pääsevät taas käsiksi meihin. Pelinälkä on siellä varmasti suuri ja kotihalli kuumana kun runkosarjassa pelaamme vastakkain viimeisen kerran. Joukkue ja sen pelitapa on jo tullut meille tutuksi, mutta faktahan on että sama tilanne on verkon (ja napapiirin) toisellakin puolella. Kohtaamisesta tulee varmasti tiukka ja jännittävä, joten pääsemme kyllä taistelemaan kynsin ja hampain. Siitä ei ole epäilystäkään.

  Iloinen nauru ja puheensorina on täyttänyt veeärrän käytävät. Värikäs porkkanatiimi on jo kerennyt tarkistamaan junan tarjonnan (siis sen ravintolavaunun..). Osa katselee mielenkiinnolla vielä linnanjuhlien pukuloistoa, onhan se nyt ihan välttämätön itsenäisyyspäivän perinne. Peitot ovat lämpimiä, raiteet epätasaisia ja seinät ohuita. Kovaääninen nauru kuuluu ympäriltä kun osa taas kirjoittaa ennakkoblogia tulevista otteluista.. kröhömm... 

  Koska näitä pelejähän ei meillä ole yhtään usein, niin myös torstaina vedämme pelikengät ja hameet jalkaan. Rovaniemeltä sutjakasti bussilla väistellen poroja Kuusamoon Pölkkyjen vieraaksi. Pölkky on myös tunnettu joukkueena joka ei anna tippaakaan armoa vastustajalleen kotonaan, joten sielläkin voi olla kuumat oltavat. Säästä tietysti riippumatta.

  Olemme silti valmiita taistelemaan joka pisteestä tällä pohjoisen kiertueella se on varmaa. Että ei muuta ku rokkenrol vaa ;)

  #1 Misu

  Tagit: HPK  wovo  pölkky  #menestystekoja  #tsiigaaliigaa  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä